Extra mooi de feestdagen in? Tijdens de Beautydagen, van 20 tot en met 22 december, bij ID College kan je tegen gereduceerd tarief  een schoonheids- en haarverzorgingsbehandeling krijgen. De opbrengsten komen ten goede aan de strijd tegen ALS.
De leerlingen van de opleidingen Uiterlijke verzorging van ID College in Leiden, Gouda en Zoetermeer geven op dinsdag 20, woensdag 21 en donderdag 22 december schoonheids- en haarverzorgingsbehandelingen tegen gereduceerd tarief. De opbrengsten van deze kerstactie komen ten goede van de Stichting ALS Nederland.
Om een afspraak te maken of voor meer informatie kan je mailen naar: beautydagen@idcollege.nl.
ID College
ID College is een regionaal opleidingencentrum met vestigingen in Alphen aan den Rijn, Gouda, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Woerden en Zoetermeer. Behalve middelbaar beroepsonderwijs verzorgt het ID College ook cursussen voor volwassenen.
Studenten kiezen hun toekomst
De letters ID staan voor individualiteit en identiteit. Studenten maken hun eigen keuzes. Keuzes die bij hen passen en waar ze trots op kunnen zijn. Studenten leren bij het ID College niet alleen een vak, maar ontwikkelen zich ook persoonlijk en leren hun weg te vinden in de maatschappij.