Update, de bestelauto is teruggevonden |
De politie Team Gouda ziet een toename van de woninginbraken in de wijken Kort Haarlem en Achterwillens. Opvallend daarbij is dat ook de autosleutels worden gestolen en al een aantal keer de (bestel)auto werd gestolen.
Zo werd deze week vanaf de IJssellaan na een woninginbraak een zwarte Hyundai H300 voorzien van kenteken 44-VNH-4 gestolen.
Opvallend aan de bus is de geblokte zwart/witte streep op de motorkap. Over het dak loopt een witte streep van 20 cm breed. Op de zijkant van de bus staat in zilveren letters de tekst ‘Nico Verschut Schilderwerken 06-24709389’.
Heb je informatie over de locatie van de bus of over de gepleegde inbraak?: bel dan 0900-8844 en vraag naar de recherche.
Zie je de bus rijden: bel dan 112.
Het bovenstaande is inmiddels achterhaald. De bestelbus is teruggevonden en bij de rechtmatige eigenaar teruggebracht. Dit aan de hand van een facebookbericht. Het bericht werd meer dan 500 keer gedeeld. Vanmorgen werd het voertuig bij Groenlust in de Goudse wijk Bloemendaal weer gevonden. Er zit wel een deuk in de bus en de dieven hebben de belettering beschadigd.


In de gestolen bestelauto vond de politie de nodige gereedschappen die ook allemaal gestolen waren. De politie is nu op zoek naar de eigenaar van de hieronder getoonde gereedschappen.


Heb je informatie over de inbraken in Gouda? Geef je informatie door aan het #BASTA2.0 team via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via telefoonnummer 0800-7000.