Op de tast een creatief bloemwerk maken: dat is het idee achter de workshop ‘Blomwerk in het donker’ op vrijdag 3 november in de blomatelier van Diny Blom.
In de workshop ‘Blomwerk in het donker’ maken blinden en zienden met een ‘zwarte bril’ op (dus voor hen is het ook donker), elk een eigen bloemwerk. ,,Horen, ruiken, proeven en vooral voelen zijn dan ineens heel belangrijk. Alles gaat op de tast. De rare bobbeltjes van een pompoen, het bijna gladde blad van de galex, de zachte en bijna kriebelende takjes van de dadel, maar ook het koude, vlijmscherpe staal van een snoeischaar”, aldus bloemsierkunstenaar Diny Blom.
‘Blomwerk in het donker’ is een nieuwe workshop ontwikkeld door bloemsierkunstenaar Diny Blom van Blomatelier Creative Floral Design in samenwerking met ervaringsdeskundige Bonnie de Heij, haar zicht is maar vijf procent. Blom: ,,In de workshop ervaren zienden iets van de wereld van (bijna) blinden. En het resultaat is altijd een bijzonder bloemwerk.”
Deze aparte workshop is op 3 november in het Blomatelier in het hartje Gouda aan de Molenwerf 22. Het tijdstip is van 19u30-21u00. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.
Inschrijvingen via www.blomatelier.nl onder Creative Fridays. Of bel Diny Blom op 06-53939699.

Blomatelier
Molenwerf 22
2801 PP Gouda-Centrum
Nederland
T: +31 182 583300
M: +31 6 53939699
E: diny@blomatelier.nl
www.blomatelier.nl