Zij komt, zij komt...

mainImage
Zij komt, zij komt...

,,Ze is minder aandachtsgeil dan haar mannelijke collega, maar Sint Klazin bezoekt wel graag het Gouwe Vrouwencafé! Wie zoet is, krijgt ook bij haar lekkers en wie stout is, gewoon keihard de zweep", zo kondigt Judith van de Laar-Ivens van Gouda Studio's de komst van Sint Klazin aan in het Gouwe Vrouwencafé.

Een mooie introductie, zouden we zeggen. Maar behalve dit heeft Sint Klazin ook echt iets te melden. ,,Sint Klazin geeft antwoord op prangende vragen over leven en liefde. Ze kent geen taboes, wel veel spicy
versiertrucs, kleding- en opvoedadviezen, rare versjes, literaire tips en bizarre levensverhalen", weet Judith.
Ook even snel en vol-verwachting-klopt-ons-hart op de Facebookpagina gekeken van Gouwe Vrouwencafé: ?Terwijl het hele land zich druk maakt om de pieten, komt bij ons de persoon langs waar het echt om draait: ?SINT KLAZIN?. KLAZIN weet wat telt in het leven???. Dus stel die ene prangende vraag aan haar; over het werk, het leven en de liefde. KLAZIN kent geen taboes. Wel veel ?spicy versiertrucs,? modetips, opvoedadviezen, maar ook literaire leestips, prachtige gedichten en bizarre levensverhalen. Kom je ook het ? ECHTE Sinterklazinfeest ?vieren? We proberen koolhydraatarme pepernoten te regelen!

Kom dus woensdag 7 november om 19u30 naar het Gouwe Vrouwencafé en ontmoet de onvoorspelbare Klazin!

Het Gouwe Vrouwencafé is bij Cultuurpodium Gouda Studio’s aan de Oosthaven 12 Gouda.

Voor nadere info: www.goudastudios.nl


Foto: Digitaal Dagblad