Win een Playstation 4!

mainImage
Win een Playstation 4!

Wil jij een Playstation 4 winnen? Lees dan snel verder! De Zoetermeerse ondernemer Jacob de Boer geeft deze spelcomputer cadeau aan de persoon die een geschikte kandidaat aanlevert voor zijn bedrijf De Boer Maatwerk in interieur, gevestigd in Gouda. Het gaat om de functies ‘productiechef’ en ‘ervaren meubelmaker’ voor drie dagen per week of meer. Starten kan per direct.

De productiechef moet uit de meubelmakersbranche afkomstig zijn en leiding kunnen geven aan een groep van circa tien mensen. Voor de meubelmakers geldt dat zij een flinke dosis aan ervaring met zich meebrengen. Maar ook de passie voor het vak mag niet ontbreken. ,,Het draait om commitment", zegt eigenaar Jacob de Boer, die het bedrijf in november 2015 overnam en sindsdien een flinke groeispurt doormaakte. ,,Ze moeten voor elkaar door het vuur gaan, en natuurlijk ook wat kunnen.”
De bevlogen ondernemer Jacob de Boer in zijn werkplaats. In zijn hand de vorig jaar gewonnen FD Gazelle: in 2017 behoorde hij tot de 754 snelst groeiende bedrijven in Nederland.


Zorg voor een match en win! Ken jij iemand die bij dit bedrijf past? Tag hem/haar op Facebook of zoek op een andere manier contact en koppel hem/haar aan Jacob de Boer: 06-51748879. Bij een match krijg jij als bemiddelaar een gloednieuwe Playstation 4.

De werkplaats en het kantoor van De Boer Maatwerk in interieur zetelt aan de Gouderaksedijk 24 in Gouda.

Meer informatie: 0182-512278, info@maatwerkininterieur.nl of bezoek de website.


Foto: Digitaal Dagblad