Win cadeaucheques en woonstyliste aan huis in Woonmaand GoStores Gouda

mainImage
Win cadeaucheques en woonstyliste aan huis in Woonmaand GoStores Gouda

De herfst is officieel begonnen en dat betekent dat we de tuin winterklaar en het binnen extra gezellig gaan maken.

Oktober is van oudsher dé Woonmaand in Nederland. Alle woonwinkels presenteren hun nieuwe collectie, de laatste trends en geven je handige tips. Zo ook bij GoStores Gouda aan het Elburgplein.Woonmaandactie
Kan jij wel wat extra shoptegoed gebruiken voor een nieuwe inrichting? Tijdens de Oktober Woonmaand maak jij kans op hele leuke prijzen! Zo ding je mee naar één van de vijf GoStores Gouda cadeaucheques ter waarde van 100 euro en/of een woonstyliste bij jou aan huis.

Volg jij GoStores Gouda al op Instagram en Facebook? Dan maak jij kans op een cadeaucheque ter waarde van 100 euro te besteden in een winkel naar keuze bij GoStores Gouda.

Hoe kan je winnen? Maak een foto van je meest unieke item uit je interieur, geef in de reactie aan waarom je dit item uitkiest en win! De winnaar wordt op maandag 15 oktober bekend gemaakt!Maak kans op hoofdprijs
Blijf daarna Facebook en Instagram in de gaten houden om kans te maken op de hoofdprijs: styliste aan huis + cadeaucheque ter waarde van 100 euro.

Houd de Facebook van Gostores Gouda en de mediakanalen van Gouds Dagblad goed in de gaten voor de laatste updates.

Najaarsaanbiedingen
Oktober is dus dé maand om je te laten inspireren voor het verbouwen en inrichten van jouw huis.

Kom langs en profiteer van mooie najaarsaanbiedingen! De openingstijden per winkel kan je vinden op de winkelpagina van GoStores Gouda.

Hieronder alvast een paar lopende Woonmaand-aanbiedingen van Beter Bed, Profijt Meubel. Pronto Wonen en Henders & Hazel


Foto: Digitaal Dagblad