Wellicht betaalt Mister Pin jouw boodschappen wel...

mainImage
Wellicht betaalt Mister Pin jouw boodschappen wel...

In Winkelcentrum Bloemendaal is er altijd wel wat te doen en te beleven. En uiteraard om uiteenlopende boodschappen te doen.

Je kunt er alle kanten op en terecht voor je (dagelijkse) boodschappen, maar zeker ook om lekker te shoppen.

En tal van winkels strooit iedere maand met mooie acties en aanbiedingen.

Zo is op zaterdag 25 augustus, tussen 11 en 15u00, Mister Pin in Winkelcentrum Bloemendaal. Terug van weggeweest!

Vergeet zaterdag 25 augustus je Big Shopper niet mee te nemen naar winkelcentrum Bloemendaal. Laat 'm goed zien zodat hij in het oog springt bij Mister Pin!

En Mister Pin! is immer gemutst vandaag, want het kan zo maar zijn dat hij jouw aankoop in een van de winkels betaalt! Dit doet hij alleen wel op 1 voorwaarde... en de voorwaarde is dat jij die dag met DE Bloemendaal Big Shopper komt winkelen!Sommige bezoekers aan winkelcentrum Bloemendaal hadden zaterdag 28 april heel veel geluk. Zij mochten de boodschappen die ze gedaan hadden, gratis mee naar huis nemen.

Ze waren aan het winkelen en boodschappen doen met hun Bloemendaal Big Shopper. En ze lieten dat goed zien in de nabijheid van Miss en Mister Pin.

De winkelende bezoekers die met de Bloemendaal Big Shopper in het oog vielen van Miss en Mister Pin werden aangesproken door de twee. En vervolgens verrast met de mededeling dat Miss en Mister Pin hun rekening voor hun rekening namen. En de twee waren in een gulle bui. Zie  www.facebook.com/winkelcentrumbloemendaal. 


| Foto: Digitaal Dagblad