We are like a snowflake, all different in our own beautiful way...

mainImage
We are like a snowflake, all different in our own beautiful way...

De lingerie en de paspoppen van lingeriewinkel La Deinte op de hoek van de Lange en Korte Tiendeweg vallen immer in het oog. Logisch, het oog wil natuurlijk ook wat... en wie vind het nou niet leuk om naar mooie lingerie te kijken...

Maar wat te denken van de aankleding van de zaak en met name van de etalage van de zaak zelf. Die doen daar niets voor (onder. Goed) het is dan ook het visitekaartje van de zaak.

Eigenaresse Maria Kolenbrander en haar schoonzus Annemarie en broer André Kolenbrander, Christel Harbrink en Fleur Streefland van Optie A besteden daar altijd heel veel aandacht en zorg aan. En haken daarbij aan en in op verschillende jaargetijden en thema's. Het is iedere keer weer een verrassing met wat voor moois ze op de proppen komen.

Nou ditmaal is het thema: We are like a snowflake, all different in our own beautiful way... En eerlijk is eerlijk: het is weer een pareltje...En weet je het nog, tot voor een paar dagen terug: Sinterklaas... en de slogan Ooohhh, kom er eens kijken...En deze showroom kun je je ook nog wel herinneren: Valentijn...

En de zon, zee, strand, badmode...En onlangs iets feeërieks, iets sprookjesachtig...

La Deinte (met een knipoog naar de kinderen van Maria: LArs, DEmi, INdy en TEss) is al weer ruim een jaar open op deze locatie. De winkel(inrichting) is een grote aanwinst voor Gouda. Stap gerust eens naar binnen. Door de bijzonder sfeervolle inrichting is het kopen van lingerie een prettige beleving!


Foto: Digitaal Dagblad