Wat is jouw favoriete item in je interieur?

mainImage
Wat is jouw favoriete item in je interieur?

Wat is jouw favoriete item in je interieur? Is dat die heerlijke stoel? Of die luie bank? Of dat handige bijzettafeltje? Dat bijzondere schilderij? Of die grote salontafel?

Wat dan ook: heb je een uniek accessoire in je interieur en wil je die showen? Maak er een foto van en stuur die naar GoStores Gouda. Geef daarbij in je reactie aan waarom je dit item uitkiest en win een cadeaucheque ter waarde van 100 euro te besteden in een winkel naar keuze bij GoStores Gouda.

Maar let op en wees snel. De winnaar wordt op maandag 15 oktober bekend gemaakt!Woonmaand GoStores Gouda
De herfst is officieel begonnen en dat betekent dat we de tuin winterklaar en het binnen extra gezellig gaan maken. Oktober is van oudsher dé Woonmaand in Nederland. Alle woonwinkels presenteren hun nieuwe collectie, de laatste trends en geven je handige tips. Zo ook bij GoStores Gouda aan het Elburgplein.Woonmaandactie
Kan jij wel wat extra shoptegoed gebruiken voor een nieuwe inrichting? Tijdens de Oktober Woonmaand maak jij kans op hele leuke prijzen! Zo ding je mee naar één van de vijf GoStores Gouda cadeaucheques ter waarde van 100 euro en/of een woonstyliste bij jou aan huis. Blijf de Facebook van Gostores Gouda en de mediakanalen van Gouds Dagblad goed in de gaten voor de laatste updates. En om kans te maken op de hoofdprijs: styliste aan huis + cadeaucheque ter waarde van 100 euro.

Najaarsaanbiedingen
Oktober is dus dé maand om je te laten inspireren voor het verbouwen en inrichten van jouw huis.

Kom langs en profiteer van mooie najaarsaanbiedingen! De openingstijden per winkel kan je vinden op de winkelpagina van GoStores Gouda.

Hieronder alvast een paar lopende Woonmaand-aanbiedingen van Beter Bed, Profijt Meubel. Pronto Wonen en Henders & Hazel
| Foto: Digitaal Dagblad