Vroege Vogels-actie in winkelcentrum Bloemendaal

mainImage
Vroege Vogels-actie in winkelcentrum Bloemendaal

Vroege Vogels kunnen op zaterdag 2 juni extra vroeg winkelen in Winkelcentrum Bloemendaal. Een groot deel van de winkels gaat dan al al om 8u00 open.

Bovenal pakken 34 ondernemers gevestigd in Winkelcentrum Bloemendaal zaterdag 2 juni, tussen 8 en 11u00, uit met leuke, sterke of ludieke aanbiedingen, interessante kortingen, een koffie bakfiets en ontbijt. Dit in het kader van de 'Vroege Vogel'-actie.

Twee enthousiaste gastvrouwen wandelen door het winkelcentrum om verse croissantjes uit te delen en wijzen bezoekers op de koffie-bakfiets waar heerlijke verse koffie geschonken wordt door een echte barista. De koffie wordt geserveerd in speciale bekers in huisstijl van het winkelcentrum. En om alle bezoekers goed wakker te maken en te houden, zingt een koor alle Vroege
Vogels toe tijdens het winkelen!De aanbiedingen zijn verzameld in de speciale ‘Vroege Vogel actieflyer’. Deze actieflyer wordt deze week huis aan huis verspreidt bij ruim 40.000 huishoudens in Gouda, Reeuwijk, Haastrecht, Waddinxveen en Moordrecht. Verder liggen ze uiteraard in alle winkels van het winkelcentrum. En staan de aanbiedingen ook op de website en facebook van het winkelcentrum.

Kom je langs? Maak dan ook een leuke foto, bijvoorbeeld van je croissantje, heerlijke koffie of je aankoop en plaats deze op Facebook met de hashtags (#) #vroegevogels #wcbloemendaal. Hiermee maak je kans op een pyjama voor de hele familie!

Voor meer informatie:
www.winkelcentrumbloemendaal.nl
www.facebook.com/winkelcentrumbloemendaal


Foto: Digitaal Dagblad