Vrijwilligerspenning voor Cora Verburg-den Edel

mainImage
Vrijwilligerspenning voor Cora Verburg-den Edel

Cora Verburg-den Edel heeft dit weekeinde de vrijwilligerspenning van de stad Gouda uit handen gekregen van wethouder Corine Dijkstra. Zij ontvangt de erepenning als waardering voor haar jarenlange inzet bij de Vereniging van Eigenaren van het appartementencomplex Bleuland 1. De erepenning werd uitgereikt tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de VvE.

Sinds 2002 is Verburg actief betrokken bij de Vereniging van Eigenaren (VvE) als vice-voorzitter van het appartementencomplex. Zij heeft zich jarenlang ingezet voor goede sociale verhoudingen tussen de bewoners, onder meer door het bezoeken van hen die zorg en aandacht nodig hebben. Ook verleent zij mantelzorg aan diverse bewoners en helpt zij ouderen met de boodschappen. Daarnaast is zij ook verantwoordelijk voor de orde en veiligheid van het gezamenlijke zwembad en de feestelijke opening en afsluiting van het zwemseizoen.

Vrijwilligerspenning
De vrijwilligerspenning van de stad Gouda is in 1995 door het college van burgemeester en wethouders in het leven geroepen om blijk van waardering te geven aan vrijwilligers die zich gedurende langere tijd vrijwillig verdienstelijk hebben gemaakt voor de Goudse samenleving.


Foto: Digitaal Dagblad