Volop Vaderdag-actie(s) in winkelcentrum Bloemendaal

mainImage
Volop Vaderdag-actie(s) in winkelcentrum Bloemendaal

In Winkelcentrum Bloemendaal is er altijd wel wat te doen en te beleven. En uiteraard om uiteenlopende boodschappen te doen.

Je kunt er alle kanten op en terecht voor je (dagelijkse) boodschappen, maar zeker ook om lekker te shoppen.

En tal van winkels strooit iedere maand met mooie acties en aanbiedingen. Zeker ook in de aanloop naar Vaderdag, zondag 17 juni.

Ook dit jaar denken de winkeliers van Winkelcentrum Bloemendaal aan alle leuke, fantastische, geweldige, mooie en te gekke vaders! Want eerlijk is eerlijk: dat hebben ze verdiend! Toch?Vaders opgelet!
Winkelcentrum Bloemendaal heeft een hele leuke Vaderdagactie:

Geef je schoenen (zowel een nette veterschoen als sneakers!) een professionele onderhoudsbeurt!

De Amsterdam Shoeshine Company verzorgt dit gratis voor je op zaterdag 16 juni, tussen 11 en 15u00. Neem jij ook plaats in een van de stoelen?

Zo sta je extra hard te shinen zondag op Vaderdag!

En vaders: welke combi is jouw favoriet? Zaterdag 16 juni deelt winkelcentrum Bloemendaal ze, tussen 11u00 en 15u00, uit!

Kom jij ook een paar scoren?Ze zijn er weer: De Hollandse Nieuwe. Op winkelcentrum Bloemendaal verkrijgbaar bij Visgilde Gouda. Geslaagd? Primera Gildenburgh heeft de kadootjes al klaar staan voor alle toppers!

Bij De Super Bloemist zetten ze, zoals altijd, de bloemetjes weer buiten. Maar zeker met het mooie zomerweer en voor alle geslaagden en geslaagde vaders... Ook Kippie Gouda slaat haar vleugels weer uit. Met uiteenlopende acties.

In veel winkels in het winkelcentrum is er SALE! Reden genoeg om dus gezellig te komen winkelen bij de winkeliers van het winkelcentrum en te profiteren van de SALE kortingen en aanbiedingen!En bij Jumbo Bloemendaal Gouda lopen de boodschappenkarren ook over van de acties:

En bij de Albert Heijn Bloemendaal doen ze zeker niet onder voor de Jumbo Bloemendaal.

Yk Tex heeft nu twee vestigingen in winkelcentrum
Een goede ondernemer wil vooruit en kijkt vooruit. Ziet kansen en mogelijkheden. Neemt weloverwogen beslissingen. En neemt stappen en spreidt zijn risico’s. Yilmaz Kama is zo’n ondernemer.

De in Turkije geboren Yilmaz was al eigenaar van Yk Tex in winkelcentrum Bloemendaal. Een winkel om je kleding te laten maken, verstellen en te stomen op de zuidflank van het winkelcentrum. Yilmaz vestigde zich daar vier jaar geleden na het vertrek van De Visgilde. De Visgilde ging naar een ander visstekkie in het winkelcentrum. Op het hoekpand bij de ingang/uitgang Lekkenburg weten de klanten Yk Tex na vier jaar inmiddels goed te vinden. De in- en aanloop is goed.Toch kan dat in de ogen van Yilmaz beter. En dat wil hij graag uitzoeken en ondervinden. Hij was er dan ook als de kippen bij toen Subliem Juweliers besloot het winkelcentrum te verlaten. Yilmaz liet zijn oog vallen op het winkelpand in het centrum van het winkelcentrum. Hij heeft nu dus twee vestigingen in winkelcentrum Bloemendaal. Dat is even uniek als opmerkelijk.

Lees over de achtergronden op https://goudsdagblad.nl/yk-tex-nu-twee-vestigingen-winkelcentrum-bloemendaal/De Kaashakker
Kaasboer Steven van Dam op de Lekkenburg 31 heropende op Valentijnsdag in het winkelcentrum zijn verbouwde zaak en ontvouwde zijn nieuwe formule. Steven heeft zich namelijk losgeweekt van De Kaasspecialist en gaat zelfstandig verder onder de naam De Kaashakker. Dit naar het voorbeeld van zijn zaak in Waddinxveen.  Voor de klanten gaat er overigens niet veel veranderen. ,,We blijven in alles gewoon hetzelfde", aldus bedrijfsleider Sebastiaan van Eijck. ,,Dat geldt voor de winkel, het assortiment, de kwaliteit en de mensen."

Zie ook goudsdagblad.nl/klanten-halen-voordeel-verzelfstandiging-kaasboer-steven-dam/ 

Over Winkelcentrum Bloemendaal

Aangenaam overdekt winkelen en boodschappen doen, doe je in Winkelcentrum Bloemendaal.

Met maar liefst 65 winkels van supermarkt tot dierenwinkel en van kledingwinkel tot kapper vind je hier alles onder één dak.

Winkelcentrum Bloemendaal is goed bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto. Je parkeert je auto altijd gratis.

Vrijdagavond is de vaste koopavond: de meeste winkels zijn tot 20u00 geopend. Sommige, zoals de supermarkten, zijn dan tot 21u00 geopend.

Iedere eerste zondag van de maand hebben we een koopzondag.

De supermarkten zijn iedere zondag geopend van 10u00 tot 18u00.

Zie ook www.winkelcentrumbloemendaal.nl


| Foto: Digitaal Dagblad