Volop Kerst-actie(s) in winkelcentrum Bloemendaal

mainImage
Volop Kerst-actie(s) in winkelcentrum Bloemendaal

In Winkelcentrum Bloemendaal is er altijd wel wat te doen en te beleven. En uiteraard om uiteenlopende boodschappen te doen.

Je kunt er alle kanten op en terecht voor je (dagelijkse) boodschappen, maar zeker ook om lekker te shoppen. En vooraf, tijdens en na afloop een kopje koffie te drinken, te lunchen, te snacken of te borrelen.

En tal van winkels strooit iedere maand met mooie acties en aanbiedingen. Zo zijn er de komende weken veel Kerst-actie(s) en activiteiten in de winkels in winkelcentrum Bloemendaal.Raad & Win, zo heet de leuke en spannende win-actie die van 8 tot en met 22 december gaat lopen in Winkelcentrum Bloemendaal!

Voor de Raad & Win-actie bouwen de winkeliers een grote doorzichtige kubus op die ze vullen met ladingen cadeautjes. Bezoekers kunnen via de ingebouwde monitor invoeren hoeveel cadeautjes er volgens hen in de kubus zitten. Diegene die het juiste aantal heeft ingevuld of diegene die het dichts bij het aantal cadeautjes zit, wint!


Filmpje van Bente van VlietJouw geschatte aantal kan je op het digitale display bij de Raadbak invoeren, uiteraard onder vermelding van je naam, telefoonnummer en emailadres. Anders kunnen we je niet bereiken als eventuele winnaar van een van de prijzen! Veel succes en/of geluk!

Ipad en cadeaukaarten
Oh ja, niet onbelangrijk: de winnaar wint een Ipad. Voor de drie personen die er ook dicht bij zaten met hun geraden aantal, heeft winkelcentrum Bloemendaal drie cadeaukaarten van de winkeliers van het winkelcentrum, ter waardevan  €50,-. Deze cadeaukaart is uit te geven bij elke winkel in het winkelcentrum. De winnaars worden op zaterdag 22 december om 12u00 bekend gemaakt in het winkelcentrum.

Wandelende kerstboom
Richting de Kerstdagen gaan de winkeliers van winkelcentrum Bloemendaal het extra gezellig maken. Zo loopt op zaterdag 15 en 22 december (tussen 11u00 en 15u00) een wandelende kerstboom door
het winkelcentrum en maakt de kerstboom een praatje met de bezoekers. Raar, maar waar... Een leuke ontmoeting die een ieder nog lang zal onthouden!

Twee in prachtige kerstoutfits geklede dames verwennen op vrijdag 21 december (tussen 16u00 en 19u45) alle bezoekers op heerlijke kerst-zuurstokjes.

Om het geheel feestelijk af te maken komt er op de hierboven genoemde dagen (15, 21 en 22 december) drie verschillende koren en/of bandje in het winkelcentrum om alle bezoekers toe te zingen met gezellige kerstliederen.Voor meer informatie: www.facebook.com/winkelcentrumbloemendaal

 

 


Foto: Digitaal Dagblad