Vijftig Gouwenaars jagen op miljoenen in Miljoenenjacht

mainImage
Vijftig Gouwenaars jagen op miljoenen in Miljoenenjacht

Vijftig inwoners van Gouda uit postcodegebied 2804 strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht'. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of inwoners van Gouda daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 23 september vanaf 20u00 te zien bij RTL 4.

Petra (40) uit Gouda is één van de gelukkigen die afreist naar de studio in Amsterdam: ,,Mijn man roept al gekscherend dat ik niet met minder dan honderdduizend euro thuis mag komen. Ik vind het zelf vooral een leuk uitje om bij de opnames aanwezig te zijn en eens achter de schermen te kijken. Eerlijk is eerlijk, een geldprijs winnen zou geweldig zijn! Of we in de studio in de prijzen vallen, laten we wederom aan het lot over. We hebben er hoe dan ook zin in!"

Kans op geldprijzen tot wel 5 miljoen euro
De vijftig inwoners van Gouda zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel' te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.

De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' met daarin de inwoners van Gouda is zondag 23 september van 20u00-21u30 bij RTL 4 te zien.Over de Nationale Postcode Loterij
De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen die werken aan een rechtvaardige en groene wereld. De loterij werft fondsen voor haar goede doelen en geeft bekendheid aan hun werk.

Bij de Postcode Loterij vormt je postcode je lotnummer. Daardoor win je samen met je buren. Inmiddels spelen 2,9 miljoen huishoudens mee met de loterij. Deelnemers maken maandelijks kans op honderdduizenden prijzen en steunen met de helft van hun lotprijs jaarlijks 103 goededoelenorganisaties.Sinds de oprichting van de Postcode Loterij is ruim 5,4 miljard euro aan mens en natuur geschonken. UNICEF, Voedselbanken Nederland, het Wereld Natuur Fonds, Amnesty International, Natuurmonumenten, Artsen zonder Grenzen en vele andere organisaties ontvangen elk jaar steun.

De Postcode Loterij is met de BankGiro Loterij en de VriendenLoterij onderdeel van de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen. Het format van de Postcode Loterij is ook actief in Groot-Brittannië, Zweden en Duitsland. De Goede Doelen Loterijen zijn samen met de loterijen in deze landen de derde grootste private geldgever aan goede doelen ter wereld.

Zie ook www.postcodeloterij.nl


Foto: Digitaal Dagblad