Veel bewolking en lichte regenbuien

mainImage
Veel bewolking en lichte regenbuien
Ook vandaag is er tamelijk veel bewolking en er vallen met name tijdens de middaguren en avonduren lichte regenbuien. Vanavond kunnen enkele buien een matige intensiteit hebben. Tussen de buien door schijnt de zon tijdens felle opklaringen. De middagtemperatuur varieert van 23 graden in het Reeuwijkse plassengebied tot 24 in het centrum van Gouda. Er waait een matige noordenwind met een kracht van 3 op de schaal van Beaufort.

Morgen vallen er eveneens buien, de zon is weinig te zien. Het wordt circa 21 graden in Gouda. In de omliggende gemeenten is het met 20 graden iets koeler. De wind is zwak tot matig, windkracht 2, soms 3 Beaufort en waait uit richtingen tussen noord en noordoost.

Vanaf donderdag blijft het een aantal dagen licht wisselvallig en wisselen wolkenvelden en zon elkaar af. De maxima liggen rond 18 graden op donderdag en vrijdag. In het aankomend weekend lopen de maxima op naar circa 22 graden.

Na het aankomend weekend blijft het vrijwel de gehele week met gemiddeld 22 graden in de middagen vrij warm. De zon is overheersend, wolken vormen een minderheid. De overwegend matige wind (3 Beaufort) waait uit zuidelijke richtingen. De langdurige extreme droogte houdt voorlopig aan!Bron: Meteo Gouda, zie voor de weersverwachting: www.meteo-gouda.nl/verwachting-gouda


Foto: Digitaal Dagblad