Vastgoed-King Rosenbaum komt kijkje nemen in The Sting

mainImage
Vastgoed-King Rosenbaum komt kijkje nemen in The Sting

Eén van de rijkste Nederlanders (plek 21 op de lijst Oute 500) is Ronny Rosenbaum van de RJB Group uit Amsterdam. Rosenbaum is groot geworden in het vastgoed, maar is ook mede-eigenaar van de modeketens Costes en The Sting.

De RJB Group is tevens eigenaar van twee panden waarin het failliet gegane V&D huisde: het pand in Zaandam en het pand aan de Kleiweg in Gouda. Het pand in Zaandam is na een ingrijpende verbouwing verhuurd aan Zara.

Aan de Kleiweg in Gouda heeft het pand eveneens een mega-verbouwing ondergaan. Sinds afgelopen donderdag is daarin een filiaal van The Sting open gegaan.

Voor de achterkant van het pand tegenover de Nieuwe Markpassage zijn voor zover bekend nog geen concrete plannen. Boven komen over het hele pand appartementen.

Natuurlijk was Ronny Rosenbaum benieuwd hoe het pand van The Sting aan de Kleiweg in Gouda geworden was. Na de opening nam Rosenbaum met zijn vriendin afgelopen donderdag een kijkje.

Na afloop vertrok het stel gearmd over de Kleiweg. De fotograaf had het eerst niet zo snel in de gaten en kan daarom het stel alleen op de rug fotograferen.

Zie ook www.quotenet.nl/Nieuws/Quote-500-lid-Ronny-Rosenbaum-Die-Hudson-s-Bay-aan-het-Rokin-kun-je-dichtspijkeren-211819

Bron en fotograaf: citywatcher Karel Baarspul.  


Foto: Digitaal Dagblad