Van trouw- naar rouwbeurs...

mainImage
Van trouw- naar rouwbeurs...

Gouds Dagblad ging zaterdag van een trouw- naar een rouwbeurs.

Uit het woord (t)rouwen kun je al zien dat het dicht bij elkaar ligt. En hemelsbreed was het van de Kolkmanstraat 1-3 naar de Goejanverwelledijk 6 nog geen vier kilometer.

Trouwbeurs ’t Groene Hart
Voor de derde keer op rij was Zalencentrum Le Patapouf aan de Kolkmanstraat 1-3 in Gouda het gastvrije onderkomen van Trouwbeurs ’t Groene Hart.Aanstaande bruidsparen konden zich tijdens Trouwbeurs 't Groene Hart uitvoerig laten informeren over bijna alles wat met hun huwelijksdag te maken heeft. Daardoor is deze beurs de aangewezen plek om veel specialisten uit de Goudse regio te treffen met de beste producten en diensten om van de trouwdag de mooiste dag te maken.

Trouwbeurs ’t Groene Hart wordt meerdere keren per jaar op verschillende locaties in Het Groene Hart georganiseerd. De exposanten, producten en diensten verschillen per editie waardoor een bezoek aan meer dan één van deze beurzen beslist interessant en inspirerend is.Meer informatie over de leukste trouwbeurzen in Het Groene Hart is te vinden via www.trouwbeurs-groenehart.nl.

Open Huis Begraafplaats IJsselhof
Belangstellenden konden tijdens het Open Huis van yardenhuis Gouwestreek kunnen kennismaken met de medewerkers en de locatie van binnen en buiten bekijken. Zij konden zich laten inspireren door de vele mogelijkheden voor een persoonlijk afscheid. Er was live muziek en een hapje en drankje in het restaurant met terras aan de Hollandsche IJssel. Ook kon er kijkje worden genomen in een rouwauto, in een authentieke rouwkoets, in de uitvaartbus, of in de technische ruimte van het crematiegebouw.Voor meer informatie: www.yarden.nl.


Foto: Digitaal Dagblad