Vaders lopen er weer netjes bij

mainImage
Vaders lopen er weer netjes bij

Veel vaders lopen er weer netjes bij. Zeker na Vaderdag.

En zeker die vaders die zaterdag een bezoek brachten aan Winkelcentrum Bloemendaal, dat bol stond van de Vaderdag-acties.In Winkelcentrum Bloemendaal is er altijd wel wat te doen en te beleven. En uiteraard om uiteenlopende boodschappen te doen. Je kunt er alle kanten op en terecht voor je (dagelijkse) boodschappen, maar zeker ook om lekker te shoppen.

Tal van winkels strooit iedere maand met mooie acties en aanbiedingen. Natuurlijk ook in de aanloop naar Vaderdag, zondag 17 juni.

Ook dit jaar dachten de winkeliers van Winkelcentrum Bloemendaal aan alle leuke, fantastische, geweldige, mooie en te gekke vaders! Want eerlijk is eerlijk: dat hebben ze verdiend! Toch?Winkelcentrum Bloemendaal had een hele leuke Vaderdagactie: zo kregen alle schoenen (zowel een nette veterschoen als sneakers!) een professionele onderhoudsbeurt! Althans, de schoenen van de vaders die in een van de speciale stoelen plaats wilden nemen. De Amsterdam Shoeshine Company verzorgde de schoenenpoetsbuurt gratis. Na de poetsbuurt stonden ze extra hard te shinen. De schoenen en de vaders. Uiteraard ook op Vaderdag!

Verder deelden de winkeliers van winkelcentrum Bloemendaal sokken uit aan de bezoekers. De vaders konden uit het surplus van keuzes de favoriete combi kiezen. Heb jij ook nog een paar gescoord?Oh ja, iets anders: ze zijn er weer: De Hollandse Nieuwe. Op winkelcentrum Bloemendaal verkrijgbaar bij Visgilde Gouda. 


Foto: Digitaal Dagblad