TV-tip: Gordon portretteert excentriek stel met papegaaien

mainImage
TV-tip: Gordon portretteert excentriek stel met papegaaien

Presentator en zanger Gordon (Heuckeroth) bracht woensdag 8 augustus een verrassingsbezoek aan Gouda om een excentriek Gouds stel met hun papegaaien te portretteren. Gordon kwam naar Gouda om opnames te maken voor zijn nieuwe TV-programma Gordon in Wonderland. De aflevering met het Goudse stel en hun papegaaien wordt woensdagvond 3 oktober uitgezonden om 20u30 op RTL4.
Voor dat programma bezoekt hij bijzondere personen. En daarbij viel zijn oog en die van zijn redactie op de Goudse Marco (45) en Roos (43) van de Bunt, oprichters van de Papegaaienwandelingen. De twee houden al bijna drie jaar speciale wandeltochten voor mensen en hun kleurrijke vogels. Dierenliefhebbers uit het hele land lopen dan mee.

Zo ook woensdag 8 augustus. De bonte parade van tropische vogels op buggy's liep over de Goudse Markt. Gordon liep uiteraard voorop met in zijn kielzog een groep mensen én tientallen kleurrijke vogels. En dat beeld trok veel bekijks. Veel mensen stopten om het gezelschap eens goed te bekijken en ook veel winkeliers kwamen even naar buiten.

Gordon in Wonderland is vanaf 6 september te zien op RTL4.Gordon mag dan wel verkassen richting Talpa, hij maakt eerst nog drie programma's voor zijn oude werkgever, RTL 4.

De eerste eerst The Voice Senior, waarin hij samen met zijn oude maatje Gerard Joling op de bekende draaistoel zit. Dat programma start op 24 augustus. Daarna is het tijd voor Screentest, waarin Gordon op zoek gaat naar nieuw presentatietalent. De winnaar krijgt een contract bij RTL. Een prima timing, omdat RTL dreigt te kampen met een tekort aan presentatoren nu John de Mol op strooptocht is.

Gordon in Wonderland
Gordon's zwanenzang bij RTL wordt Gordon in Wonderland, een soort nieuwe versie van het oude NCRV-programma Showroom. De presentator portretteert excentrieke types.

Online
Wat hij precies gaat doen bij Talpa, weet de excentrieke presentator nog niet, al liet hij aan Boulevard weten dat hij ook graag online aan de slag wil.


Foto: Digitaal Dagblad