Gouds Dagblad | Tussen de bedrijven door netwerken

Tussen de bedrijven door netwerken

mainImage
Tussen de bedrijven door netwerken

Hoe uitgever Werner van den Bosch het toch iedere keer voor elkaar krijgt, Joost mag het weten. Dat is voor een ieder toch iedere keer weer een raadsel. Vast staat dat bij elke lancering van INTO Business Gouda of welke gelegenheid van deze Goudse businessclub dan ook, heel veel Goudse ondernemers over de vloer komen en bij elkaar komen.

Afgelopen week was het de lancering van de lente-editie van de fysieke uitgave van Gouda INTO business. Gastheer was Van Beynum Volkswagen in de nagelnieuwe showroom aan de Burgemeester van Reenensingel.

En ja, de warme showroom puilde weer uit met ondernemers uit Gouda en de Goudse regio. Kleine en grote ondernemers. Nieuwkomers en ondernemers van de gevestigde orde. En zelfs burgemeester Milo Schoenmaker kwam even buurten en bijkletsen.

Ook dit keer kwamen ze bijeen om gezellig en informeel te netwerken, een drankje te drinken en een hapje te eten.  En tussen de bedrijven door te luisteren naar presentaties van businesspartners van INTO Business (die hun business en events onder de aandacht brachten) en uiteraard de lancering van het lente-nummer 2018. En wie zijn of haar visite-kaartje mee heeft en wil inleveren, maakte kans op een leuk prijsje.

Voor wie er niet bij was: een gemiste kans. En een beetje schuldgevoel, want je wil op de een of andere manier toch iedere keer van de partij zijn en je gezicht laten zien. Zien en gezien worden. Wie weet kan het in de (nabije) toekomst leiden tot een business-gesprek en een heuse opdracht.

Om de sfeer een beetje te proeven hebben we gelukkig de foto's van Oscar van der Wijk nog en een video van Hermen Buurman.Was je erbij gisteren? Bekijk het fotoalbum Lancering Lente-editie 2018 Gouda INTO business op INTO business! https://t.co/oCFLhEHhqQ via @WernerINTOb


— INTO business (@INTObusiness) 30 maart 2018


Zie www.goudaintobusiness.nu/fotos/338/lancering-lente-editie-2018-gouda-into-business.html

Frontfoto: Jos van der Sprong (Van der Sprong Assurantiën), Ton Kalmeijer (Complex E-Techniek), Pieter van Vliet (Gouds Dagblad) en Marieke Kreuzen (Ruimbaan Uitzendbureau).

 

 


Foto: Digitaal Dagblad