TEDx spreker Diederick Janssens op Startersdag Gouda

mainImage
TEDx spreker Diederick Janssens op Startersdag Gouda

Uit onderzoek is gebleken dat in de gemeente Gouda een bovengemiddeld aantal nieuwe ondernemers starten. Per 1000 inwoners waren dit er 9,2, terwijl het landelijke gemiddelde tegen de 8,2 op 1000 loopt.

Gratis startersdag in Gouda
Startersdagen.com organiseert daarom in samenwerking met Gemeente Gouda, Gouda Onderneemt, Rabobank Gouwestreek en Interpolis op dinsdag 16 oktober een gratis startersdag bij Driestar Educatief in Gouda. De inspirerende avond bevat veel informatie en kennis over beginnend ondernemerschap en is bedoeld voor oriënterende starters, starters en eigenaren van een bedrijf tot ongeveer drie jaar oud en de succesvolle start-ups.

Inspiratie door Diederick Janssens
Het programma bestaat uit plenaire kennisdeling, een startersmarkt om vragen te stellen, diverse seminars en workshops en een inspiratiesessie. Halverwege de avond zal Diederick Janssens, bekend van TEDxGouda, een inspirerende keynote sesse verzorgen.

Voorprogramma
In het voorprogramma kunnen startende ondernemers en aangesloten kennispartners in gematcht worden op basis van hun online profiel. Daarbij is er alle gelegenheid om duurzame relaties te ontwikkelen. Daarnaast kan een selectie van geïnteresseerden het ondernemersconcept dat zij in gedachten hebben pitchen tegenover een panel van diverse experts die feedback zullen geven.

Aanmelden
Vele regionale partners staan klaar om (startende) ondernemers te informeren en inspireren over ondernemerschap.
De avond is gratis te bezoeken, aanmelden is gewenst via www.startersdagen.com/gouda2018. Aanwezige kennispartners zijn Rabobank Gouwestreek, Interpolis, Gemeente Gouda, Gouda Onderneemt, Berntsen Mulder Advocaten, Factuur Voldaan, Gouwe Start Café, Janssens.today, Ondernemersklankbord, Oscar van der Wijk Fotografie, Qredits, SEA Partners, TEDx Gouda, Toets je haalbaarheid, Verzamelgebouw Reeuwijk, Visser & Visser Accountant, Vork Communicatie.

Foto bijschrift: Maak een goede start met je eigen bedrijf tijdens startersdag in Gouda (fotograaf: LS Fotografie)

 

 


Foto: Digitaal Dagblad