Sociaal ondernemen met Stichting Present Gouda

mainImage
Sociaal ondernemen met Stichting Present Gouda

Stichting Present Gouda houdt dinsdag 18 september een inspiratiemoment voor lokale bedrijven die de ambitie hebben om (meer) maatschappelijk betrokken te ondernemen (MBO).

Op het event worden MBO-mogelijkheden gepresenteerd, vertellen diverse sprekers over hun ervaring en kan een algemene of meer persoonlijke aanpak worden besproken met professionals. Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd.

Het bedrijven-inspiratiemoment vindt plaats tussen 16u30 en 18u30 aan de Tielweg 26 in Gouda, in het hoofdkantoor van Rabobank Gouwestreek.Caspert van der Wel, directeur van Rabobank Gouwestreek

Stichting Present Gouda en Rabobank Gouwestreek werken al jaren succesvol samen op het gebied van MBO. Caspert van der Wel, directeur van Rabobank Gouwestreek en tevens ambassadeur van de stichting, zal hierover meer vertellen op het event. Daarnaast doet ook Piet Mars van AFAS Software zijn verhaal over de betrokkenheid van zijn bedrijf bij de samenleving. Inspirerende verhalen uit de praktijk met concrete voorbeelden, die zullen laten zien hoe breed de mogelijkheden zijn.

Is het thema maatschappelijk betrokken ondernemen nog onbekend voor je, maar ben je wel benieuwd? Of wil je bestaande MBO-beleid naar een hoger plan tillen? Het event van Stichting Present Gouda is voor alle geïnteresseerden die met hun dagelijkse bedrijvigheid meer van waarde willen zijn. Ook eenmalige of jaarlijkse projecten kunnen zeer zinvol zijn.

Meld u aan via secretariaat@presentgouda.nl.


Foto: Digitaal Dagblad