Sinterklaas krijgt sleutel van Museum Gouda

mainImage
Sinterklaas krijgt sleutel van Museum Gouda

Sinterklaas krijgt zaterdag 17 november na aankomst in Gouda de sleutel van Museum Gouda uit handen van directeur Marc de Beyer. De Sint verblijft tot 5 december in het museum, dat ingericht is als zijn tijdelijke huis.

Op de dag van de intocht gaat de Sint rond 14u30 langs Museum Gouda om de sleutel in ontvangst te nemen.

Iedereen is uitgenodigd om tussen 12u00 en 15u30 alvast gratis een kijkje te nemen in zijn werk- en slaapkamer. Vanaf zondag start het familieprogramma. Het museum raadt aan niet te lang te wachten met reserveren voor dit programma, een aantal groepen is al volgeboekt.

Beer van Knuffelpiet is zoek
Ojee, de Beer van Knuffelpiet is zoek. De Sint roept alle kinderen op hem te helpen om de beer te zoeken. In een gezellig doe-programma worden families door Museum Gouda geleid. Na een aantal opdrachten ontvangt niemand minder dan Sinterklaas zelf de kinderen in zijn werk- en slaapkamer. Het programma van 60 minuten is te volgen op woensdag en zondag. Toegang €4, - (tot 3 jaar gratis, de Museumkaart is niet geldig). Reserveren via rondleidingen@museumgouda.nl. Kijk voor de nog beschikbare tijden op de website www.museumgouda.nl.


Foto: Digitaal Dagblad