Schuif gezellig aan bij de eettafels van Xooon

mainImage
Schuif gezellig aan bij de eettafels van Xooon

Flagship Store XOOON Gouda op GoStores Gouda is trendy, opvallend en eigenzinnig. Met meer dan 850 m2 aan woonplezier vertegenwoordigt deze Flagship Store de grootste XOOON van Nederland.

De collectie speelt in op de nieuwste trends en kleuren met eigen designs en materialen die een mix vormen tussen 'Young Design' en pure materialen. Pure houtsoorten en RVS gecombineerd met duurzame stoffen en kwaliteitsleder vormen de basis van de XOOON collectie.

Naast de meubelprogramma’s en zitmeubelen bestaat de XOOON collectie uit een uitgebreid decoratie assortiment. Dit is een mix van reïnvented artikelen (oude modellen in een nieuw jasje) en eigentijdse innovatieve producten. Hiermee geef je een persoonlijke touch aan de styling van je woonkamer.

Maar de keuken en de eettafel worden bij Xooon zeker niet vergeten. Een eettafel is bij veel mensen één van de belangrijkste meubels in huis. Er wordt aan gegeten, geborreld en geleefd. Bij Xooon verkopen ze prachtige houten en beton-tafels in alle vormen en maten en met tal van mogelijkheden. Marion Heuvelman van Xooon licht er drie voor je uit:Eettafel Colombo

Afbeelding Eettafel Colombo

Rond en ovaal
,,Deze bestseller, genaamd Colombo, is er in het rond, en heel apart, in het ei-vormig. En dan kan men ook nog kiezen uit de eiken variant: railway brown, de kikar variant of smoked kikar", vertelt Marion. ,,Beide houtsoorten zijn massief en verkrijgbaar in de maten; 130 rond of 150 rondx 77h en de ei-vormige is 200x120x77h. Ook leuk te vertellen dat de Colombo sinds kort als bartafel model te verkrijgen zijn, dan zijn de maten: 110 rond x92h of ei-vormig 150x110x92h. Onderhoud voor beide varianten is de teakfix, dit is een kleurloze beschermer op waterbasis, speciaal voor onbehandeld hout..."Maddox

Beton en Hout
De tweede tafelserie is de Maddox, in de betonvariant (zie hierboven) en de houtversie. ,,De Maddox heeft keuze uit twee bovenbladen: beton of massief eiken en keuze uit twee onderstellen: X-poot of centrale kruispoot in het midden van de tafel. Deze betonversie is voornamelijk gemaakt van MDF met een dekkende coating. De gebruikte coating is een kunsthars gebonden betonmortel. De transparante toplaag op water-basis geeft een hoge graad van bescherming tegen gemorste vloei-stoffen en is makkelijk reinigbaar", weet Marion.

,,De Eikenhout versie heeft een kleur behandeling ondergaan, het zogenaamde 'smoken' van het hout, met behulp van de natuurlijke houtsappen in combinatie met hoge temperaturen. Door de wisselende concentratie van deze sappen is deze kleurschakering ontstaan..."

De beton en eiken varianten  zijn  er in de volgende maten: 150x130x77h, 190x100x77h, 220x10x77h, 250x100x77h met centrale kruispoot en 190x100x77h, 220x100x77h, 250x100x77h met x poten aan de zijkanten. Marion: ,,Deze tafelserie is uitstekend te combineren met de overige Xooon programma’s. Onderhoud voor de massief eiken variant is teakfix. Onderhoud voor de betonvariant is stone-protector..."Perigu

Ambachtelijk
De derde tafel in het assortiment van Xooon is de Perigu. ,,Dit meubel is op ambachtelijke wijze vervaardigd uit massief kikar en kikarfineer. Vooral de fijne nerf, de vlamtekening en de wisselende kleurschakeringen verschaffen het meubel een degelijke en warme uitstraling", etaleert Marion. ,,Het meubel heeft bovendien een handmatige bewerking ondergaan zodat er een gebruikt uiterlijk is ontstaan; kanten en hoeken van het meubel zijn afgerond. Deze behandeling in combinatie met het ambachtelijke metaal accentueert het unieke karakter.

De Perigu eettafel is verkrijgbaar in de maten: 210x100 en 250x105  en heeft een zwarte kruispoot. Ook voor deze tafel adviseert Xooon het gebruik van teakfix als onderhoudsmiddel.

Dit item wordt je aangeboden door Xooon.

Xooon
Elburgplein 6
2803 PX Gouda
0182 749022
info@xooongouda.nl
www.xooon.nl/woonwinkel-xooon-gouda

 


Foto: Digitaal Dagblad