'Samen maken we de mooiste keuken'

mainImage
'Samen maken we de mooiste keuken'

Inspiratie voor je nieuwe keuken vind je zeker in de grote en gezellige showroom van Bruynzeel Keukens Gouda op GoStores Gouda. 25 verschillende keukens staan voor je klaar. Van landelijk tot supermodern.

Bijdrage Bruynzeel Keukens Gouda

Geen stress?!
,,Het uitzoeken van een nieuwe keuken is spannend. Daarom werken we enkel met ervaren keukenspecialisten. Onder het motto ‘samen maken we de mooiste keuken’ denken we graag met je mee. Over de ideale opstelling, de kleur die past bij uw huis en de apparatuur waar u echt iets aan heeft”, zo vertelt Jan Vermeulen.

Keuken die werkt
,,Kortom: de keuken die werkt! We maken samen met onze klant een 3D opstelling van de gewenste en mooiste keuken, zodat ze het eindresultaat direct kunnen bewonderen”, zo gaat Clint van der Bol verder.

Onderhandelen niet jouw ding?
,,Je bent helemaal tevreden met het ontwerp van je nieuwe keuken. Je ziet het voor je in jouw huis.  Dan nu nog onderhandelen over de prijs…. ,,Daar zit niemand na een goed en gezellig gesprek op te wachten. Daarom krijgt een ieder bij Bruynzeel meteen de juiste, laagste prijs. Geen onderhandelingen nodig of mogelijk. Alle klanten zijn verzekerd van de beste prijs voor Bruynzeel-kwaliteit”, weet Vermeulen.

Haal kwaliteit én duurzaamheid in huis
Van der Bol: ,,Uiteraard is een ieder bekend met de kwaliteit van Bruynzeel. Al sinds 1937! En nu maken we als eerste en enige keukenfabrikant in Europa al onze keukens CO2 neutraal. In onze eigen fabriek in Bergen op Zoom. Duurzame kwaliteit: dat geeft een goed gevoel…”

Kom langs en ervaar het zelf
Karin van der Vlugt, Jan Vermeulen en Clint van der Bol heten je van harte welkom bij Bruynzeel Keukens Gouda. ,,De koffie en thee staan klaar. Vaak met iets lekkers uit eigen keuken. Aan de kinderen is ook gedacht: we hebben een speelruimte met hun eigen keukentje. Kom binnen en maak samen met ons de mooiste keuken voor je woning”, zo nodigt Van der Vlugt een ieder uit.Op de (front)foto: Jan Vermeulen, Karin van der Vlugt en Clint van der Bol.

Bruynzeel Keukens Gouda
Elburgplein 5
2803 PX Gouda
0182-533960
@bruynzeelkeukens.nl
gouda@bruynzeelkeukens.nl
www.bruynzeelkeukens.nl

 


| Foto: Digitaal Dagblad