Rrrollend Gouda op GOUDasfalt

mainImage
Rrrollend Gouda op GOUDasfalt

Houd jij van veel gezelligheid, heerlijk eten en drinken en een grote portie vermaak? Dan ben je bij Rrrollend Gouda aan het juiste adres! En wel van 17 tot en met 19 augustus.

Dit gratis festival biedt niet alleen een grote verscheidenheid aan food, de unieke foodtrucks zijn echte eyecatchers! Daarnaast spelen gave jazzbandjes de sterren van de hemel. De lounge DJ draait fijne beats en ook de kinderen hebben de tijd van hun leven. Lekker knutselen, genieten van het kindertheater of schminken, alles kan.

Of je nu met je gezin, vriendengroep, collega’s of je eerste afspraakje komt, voor ieder is wat wils. Wie neem jij mee om lekker samen te gaan eten?Door de unieke foodtrucks kijk jij je ogen uit en de keuze tussen de heerlijke food & drinks is eindeloos. Swing mee met de jazzbandjes of waag een dansje bij de lounge DJ. Ook de kids hebben de tijd van hun leven, heerlijk knutselen, genieten van het kindertheater of schminken.Kofferbak Sale
Je kunt op zaterdag 18 en zondag 19 augustus ook rondsnuffelen tijdens de kofferbak sale van Rrrollend Gouda. Op de rommelmarkt kunnen bezoekers vanuit hun kofferbak spulletjes verkopen of kopen. Lekker struinen langs de vele spulletjes. Wie weet vind je net dat ene item waar je al heel lang naar op zoek bent.

Muziek
Op zaterdag 18 augustus kun je vanaf 14u30 swingen en springen op de muziek van Skippy. Vanaf 16u30 is het de buurt aan Shakey Ground en in de avond kun je genieten van de muziek van dj Daniel A Brandis.

Zondag 19 augustus treedt eerst Angelo and friends op vanaf 14u30. Rrrollend Gouda rolt Gouda weer uit met de muziek van Almada’s Groove.

Zie ook www.rrrollend.nl


Foto: Digitaal Dagblad