Roze Camping was net een dorp

mainImage
Roze Camping was net een dorp

Van 21 t/m 24 juni bood de Roze Camping op GOUDasfalt plaats aan (camping)gasten van Roze Zaterdag om er hun tentje, caravan of camper neer te zetten. Vanaf donderdagmiddag werden de campinggasten ontvangen door vrijwilligers die de gasten hielpen met de campers en het opzetten van de tentjes. Deels op het asfalt, deels op een speciaal aangelegd kampeerveld met jong groen gras.
'Het is net een dorp. En wat een gezellige en lieve bewoners. Van ons mogen jullie nog wel even blijven...', zo liet Goudasfalt op Facebook weten. Zie hieronder de video-impressie van Co van der Horst.

https://www.facebook.com/GOUDasfalt/videos/1102382506580271/

Vrijdagavond 22 juni was het openingsfeest van de Roze Camping. In afwachting van Roze Zaterdag, zette GOUDasfalt de deuren open voor iedereen: of je nou roze bent of niet, van ver komt of dichtbij, iedereen was welkom. Het feest werd gevierd bij strandpaviljoen Rederij de Vrijheid. De gasten dronken een cocktail met de voeten in het strandzand, dansten de hele avond bij de silent disco. Zaterdagavond werd het feest nog een dik over gedaan.

Rondom Roze Zaterdag bood de Roze Camping de campinggasten een superleuk programma vol activiteiten. Er was van alles te doen voor de gasten, onder meer theaterdineren, een 4-molen fietstocht, een obstaclerun, een ukulele play-along en ochtendgym. Zaterdag bezochten de gasten natuurlijk de activiteiten van Roze Zaterdag in de binnenstad. Zondag was er yoga op het strand van GOUDasfalt en vanaf 12 uur een gezamenlijke lunch.


Foto: Digitaal Dagblad