Rabobank verhuist naar Burgemeester Jamessingel

mainImage
Rabobank verhuist naar Burgemeester Jamessingel

Rabobank Gouwestreek opent vanaf 29 oktober 2018 de deuren van haar nieuwe thuisbasis aan de Burgemeester Jamessingel 41.

Het nieuwe multifunctionele kantoor aan de Spoorzone vervangt de bestaande Rabobank-vestigingen in Gouda. Ook de automaten van de vestigingen aan de Nieuwe Markt en in winkelcentrum Bloemendaal verhuizen mee naar het nieuwe kantoor.

Het kantoor aan de Burgemeester Jamessingel is een eigentijdse werkplek voor medewerkers en een bruisende ontmoetingsplaats voor klanten en leden.

Een ieder is vanaf maandag 29 oktober welkom op deze centrale plek die goed bereikbaar is per fiets, openbaar vervoer of auto.
Bankzaken
Klanten van de Rabobank kunnen straks in het nieuwe kantoor terecht voor al hun bankzaken. Het ontmoetingsplein op de begane grond plaats biedt aan een ‘werkcafé’ waar maatschappelijke organisaties terecht kunnen voor een afspraak of bijeenkomst. Daarnaast zal de bank diverse activiteiten gaan organiseren in het pand. Bijvoorbeeld cursussen online bankieren en kennisbijeenkomsten. ,,Zo vormt het nieuwe kantoor een transparante, uitnodigende en duurzame ontmoetingsplek in het hart van de regio, de stad en de maatschappij. Precies waar de Rabobank zich thuis voelt", aldus directeur Caspert van der Wel.

Een kijkje nemen in één van de duurzaamste kantoren van de regio? Dat kan tijdens het Festival Rabobank OPEN(t) op 8 december.

Meer informatie hierover verschijnt binnenkort op de website van Rabobank Gouwestreek: www.rabobank.nl/gouwestreek en op de media-kanalen van Gouds Dagblad. Van harte welkom!

Informatie over openingstijden, diensten en producten is te vinden op www.rabobank.nl/gouwestreek.


| Foto: Digitaal Dagblad