Rabobank-avondje Troje spekt Gouda bij Kaarslicht

mainImage
Rabobank-avondje Troje spekt Gouda bij Kaarslicht

De leden van Rabobank Gouwestreek hebben woensdagavond een prachtige theateravond beleefd in De Goudse Schouwburg. De 700 leden waren getuige van de zoveelste uitverkochte en spraakmakende voorstelling Troje, hoe liefde een stad verwoest van de Theaterbakkerheij. Deze musical is nog te zien op vrijdag 29 en zaterdag 30 september, maar zit ook deze twee dagen afgeladen vol.

Rabobank Gouwestreek ging op safe en had voor de zekerheid de hele zaal afgehuurd. Dit om haar leden uit te nodigen het spektakel te beleven. ,,Het bedrag dat onze leden moesten betalen en bijdragen aan de toegangskaarten, doneren wij op onze beurt weer aan de Stichting Gouda bij Kaarslicht", aldus Ingrid de Galan-van den Berg, Adviseur Marketing & Communicatie bij Rabobank Gouwestreek.
Rabobank Gouwestreek kon woensdagavond derhalve een mooie cheque uitreiken van maar liefst €5130 aan Piet Zuijdwijk, voorzitter van de stichting Gouda bij Kaarslicht.

,,Vervolgens hebben wij tien klanten uitgenodigd om onze Vip-gasten te zijn tijdens kaarsjesavond, waarvan Rabobank Gouwestreek hoofdsponsor is. Wie een waxinelichtje onder zijn of haar stoel vond, is de gelukkige om Gouda bij Kaarslicht op vrijdag 14 december wel van heel dichtbij mee te maken", vertelt Ingrid de Galan-van den Berg.


Foto: Digitaal Dagblad