Proeven, praten en genieten bij Goudse Haringparty!

mainImage
Proeven, praten en genieten bij Goudse Haringparty!

De Goudse Haringparty staat voor dinsdag 3 juli op het menu. De ingrediënten voor een geslaagd event zijn op voorhand aanwezig: interessant gezelschap, veel ondernemers, live muziek, zomerse hapjes, zorgvuldig geselecteerde wijnen en natuurlijk … De Hollandsche Nieuwe.De Goudse Haringparty is een besloten ondernemersfeest en wordt gehouden op één van de mooiste ‘verborgen plekjes’ in Gouda, namelijk in het voormalig historische Weeshuis uit 1642. Voorheen was hier de stadsbibliotheek van Gouda gevestigd. De locatie beschikt over een prachtige binnentuin met bijzondere historische details.Marieke Kreuzen (midden)

Ruimbaan Uitzendbureau is bij de Goudse Haringparty uiteraard ook van de partij. Dit jaar zelfs als hoofdsponsor. ,,De Goudse Haringparty is voor iedere Goudse ondernemer de ideale gelegenheid om zijn of haar netwerk te versterken en uit te breiden! Het is proeven, praten en genieten bij Goudse Haringparty”, aldus Marieke Kreuzen, directeur van Ruimbaan Uitzendbureau.

Voorproefje
Ruimbaan Uitzendbureau is niet zo maar een uitzendbureau, veel meer een partner in het oplossen van personeelsvraagstukken, het begeleiden van uitzendkrachten naar een volgende stap. ,,Hoe we dat doen? Dat vertellen we je graag tijdens de Goudse Haringparty op 3 juli!”, zo vertelt Marieke.

Maar de Goudse onderneemster geeft een ieder graag alvast een klein voorproefje. ,,Ondernemers zoeken personeel, werkzoekenden een baan, tijdelijk of vast. Het kan allemaal door tussenkomst van Ruimbaan Uitzendbureau. We hebben grote kennis van zaken, van de stad Gouda en haar ondernemers. Persoonlijke aandacht en het denken in kansen zorgen ervoor dat er dagelijks honderden mensen aan het werk zijn in allerlei verschillende sectoren. In Gouda dragen wij met deze aanpak al 25 jaar bij aan een hogere werkgelegenheid. En steeds een maatje meer. We blijven groeien”, aldus Kreuzen.Ruimbaan Uitzendbureau Gouda
Stationsplein 1
2801 AK Gouda
Tel. 0182-528811
Email: gouda@ruimbaan.nl
Website: www.ruimbaan.nl

Social media
www.facebook.com/RuimbaanUitzendbureau
www.twitter.com/RuimbaanUitzbur
www.linkedin.com/company/2515360

Ben je geïnteresseerd in de diensten van Ruimbaan? Neem dan persoonlijk contact op met een van de medewerk(st)ers.


Foto: Digitaal Dagblad