Perfecte match tussen Ad Astra en sponsors

mainImage
Perfecte match tussen Ad Astra en sponsorsOok dit jaar kan tennisvereniging Ad Astra haar Ad Astra Kaasstad Open Tennistoernooi niet regelen en houden zonder de steun van haar sponsors.

Gerard van Bentum, voorzitter van Ad Astra, sprak tijdens het jaarlijkse sponsordiner dan ook zijn dank uit voor de steun van de sponsors om dit toernooi wederom samen met de club mogelijk te maken.

,,Een sportevenement sponsoren doe je met het hoofd en het hart. Het steunen van het ‘goede sportieve doel’ geeft een goed gevoel", aldus Van Bentum. ,,Met jullie ondersteuning in het algemeen of speciaal voor dit toernooi dragen jullie bij aan de ontwikkeling, de beleving en de sfeer bij Ad Astra”, vertelde Van Bentum aan de lange eettafel bij het center court onder ideale weersomstandigheden.

Maar het mag of moet ook zakelijk zinvol zijn, aldus de preses. ,,Sponsoring van Ad Astra doet de sponsor ook voor zichzelf. We gaan voor de ‘Perfect match’: ,,Daar waar mogelijk maken we onze leden attent op de belangen van onze sponsors..."
Klik hier voor nadere info over de sponsors bij het Open Toernooi bij Ad Astra en over sponsoring van Ad Astra in het algemeen

Op de frontfoto bedankt Ad Astra-voorzitter Gerard van Bentum de sponsors van het Ad Astra Kaasstad Open tennistoernooi voor de steun en de wissel- en samenwerking.

Zie ook www.gltcadastra.nl of www.mijnknltb.toernooi.nl en de lijst van sponsors


| Foto: Digitaal Dagblad