Op je skates in kleurrijke stoet door Goudse binnenstad

mainImage
Op je skates in kleurrijke stoet door Goudse binnenstad

Op je skates in een kleurrijke stoet met muziekwagen door de Goudse binnenstad. Hoe gezellig is dat? Kom je ook op donderdagavond 21 juni? De dresscode is vrolijke kleuren, felle kleuren, alle kleuren van de regenboog.2018 viert Gouda het Roze Jaar, met uiteraard de landelijke Roze Zaterdag op 23 juni als hoogtepunt. Om alvast in de stemming te komen, houdt de Goudse belangenvereniging Gouda Roze de allereerste Pride-Roll van Nederland!

Een pridewalk in een rollend jasje. ,,Na al twee keer eerder een Rainbow Night Skate op de Goudse IJsbaan te hebben gehouden, volgt dit jaar voor het eerst een summer edition. Dit keer niet op de schaats, maar op de skate", aldus initiatiefnemer Nard Colijn.

Donderdag 21 juni zorgt een skatetocht voor een kleurrijke stoet door de stad. De start is om 19u30 bij So What!, waar de stoet om ongeveer 22u00 weer terug is. Een muziekwagen zorgt voor muzikale begeleiding en tijdens een korte stop wordt gezorgd voor een gezonde impuls.

Na afloop van de skatetocht is er een after-party op het terrein van So What!

Deelname aan de skatetocht is door financiële ondersteuning van GoudApot en het COC Bob Angelo Fonds gratis! Er is echter beperkt plaats voor deelnemers en deelname kan alleen na aanmelding. Gratis deelname kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Gouda Roze, www.goudaroze.nl, waarbij geldt, op = op. De dresscode is: vrolijke kleuren, felle kleuren, alle kleuren van de regenboog.

Foto: Digitaal Dagblad