Ooohhh, kom er eens kijken...

mainImage
Ooohhh, kom er eens kijken...

De lingerie en de paspoppen van lingeriewinkel La Deinte op de hoek van de Lange en Korte Tiendeweg vallen immer in het oog. Logisch, het oog wil natuurlijk ook wat... en wie vind het nou niet leuk om naar mooie lingerie te kijken...

Maar wat te denken van de aankleding van de zaak en met name van de etalage van de zaak zelf. Die doen daar niets voor (onder. Goed) het is dan ook het visitekaartje van de zaak.

Maria Kolenbrander en haar schoonzus Annemarie en broer André Kolenbrander van Optie A besteden daar altijd heel veel aandacht aan. En haken daarbij aan en in op verschillende jaargetijden en thema's, zoals Sinterklaas... en de slogan Ooohhh, kom er eens kijken...En wie weet het nog: Valentijn dit jaar.

En de zon, zee, strand, badmode...En onlangs iets feeërieks, iets sprookjesachtig...

La Deinte (met een knipoog naar de kinderen van Maria: LArs, DEmi, INdy en TEss) is al weer ruim een jaar open op deze locatie. De winkel(inrichting) is een grote aanwinst voor Gouda. Stap gerust eens naar binnen. Door de bijzonder sfeervolle inrichting is het kopen van lingerie een prettige beleving!


Foto: Digitaal Dagblad