Ondernemersprijs Midden Holland gaat gewoon door

mainImage
Ondernemersprijs Midden Holland gaat gewoon door

,,De ondernemersprijs Midden Holland gaat onverminderd door!”, zegt Nico Voogt, voorzitter van Gouda Onderneemt! Voogt geeft daarmee duidelijkheid over de geruchten die de ronde doen in Goudse en regionale ondernemerskringen dat het populaire ondernemersevent op de tocht zou staan.

Op initiatief van Gouda Onderneemt! wordt ieder jaar de Verkiezing van ‘Onderneming van het Jaar’ gehouden, waarbij genomineerde bedrijven uit de gemeentes Bodegraven, Reuuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas op het podium van de Goudse Schouwburg in het zonnetje worden gezet. ,,De organisatie besteden we altijd uit aan een extern gespecialiseerd organisatiebureau. Momenteel maakt dit bureau een transitie door en is er een ruis in de markt ontstaan dat de voortgang van de Ondernemersprijs hierdoor wellicht in gevaar zou zijn. Dit is echter in geen geval aan de orde”, aldus Voogt.

Hinder
,,Uiteraard mogen de ondernemers en genomineerden hier geen hinder van ondervinden. Overleg met alle betrokken of leverende partijen heeft er in geresulteerd dat de regie en organisatie ter voorkoming van eventuele onduidelijkheden vanaf nu bij Gouda Onderneemt! ligt. De jury en andere betrokkenen zullen onverkort en even enthousiast hun rol vervullen en we gaan er weer een fantastische avond van maken.”

Never a dull moment
Voogt: ,,Dus eigenlijk is het net als ondernemen, never a dull moment! Zo ook nu niet. Maar ook dat lossen we weer prima op. Zoals gezegd, op naar 14 januari!”

Ticketverkoop
De ticketverkoop voor de komende editie van Ondernemersprijs Midden Holland is inmiddels opgestart. ,,De commissie Ondernemersprijs MH doet dit rechtstreeks bij de Goudse Schouwburg. Daarmee borgen we ook de belangen van ieder die graag op 14 januari aanwezig wil zijn bij de uitreiking van de Ondernemersprijs Midden Holland 2019."

Voor bestellen van kaarten kijk op de website van de Goudse Schouwburg. 


Foto: Digitaal Dagblad