N207 6 weken afgesloten

mainImage
N207 6 weken afgesloten

Verkeer van en naar Gouda vanuit de richting Waddinxveen opgelet! Vanaf zaterdag 28 april tot en met maandag 11 juni zal de N207 ter hoogte van de hefbrug van Waddinxveen afgesloten zijn voor doorgaand verkeer. De provincie Zuid Holland gaat diverse werkzaamheden uitvoeren aan de weg, de kruising en aan de fietspaden.

De fundering van de N207 is in slechte staat. Het is daarom noodzakelijk om de fundering eerst te vernieuwen voordat nieuw asfalt op de weg kan worden aangebracht. Het vernieuwen van de fundering zorgt mogelijk voor extra hinder. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via de A12 en de N11. Fietsers en voetgangers kunnen de hefbrug wel kruisen en worden door verkeersregelaars omgeleid langs de werkzaamheden. Alle woningen en bedrijven binnen het werkterrein blijven bereikbaar voor hulpdiensten.

Na deze werkzaamheden kan de weg de komende jaren weer veilig worden gebruikt.Langere reistijd Boskoop, Waddinxveen en Gouda
Vanaf 28 april vinden werkzaamheden plaats bij het kruispunt van de Henegouwerweg (N207) met de hefbrug in Waddinxveen. Dit gaat gepaard met afsluitingen voor het doorgaande verkeer tussen Gouda en Boskoop en diverse omleidingen voor het autoverkeer. Ook de Brugweg en de hefbrug zijn dicht.

Omleiding
Het gemotoriseerd verkeer moet omrijden via Boskoop en de Coenecoopbrug of via de N11 en A12. Na de eerste twee weken zijn de hefbrug en de Brugweg weer open. Voor het autoverkeer is dat alleen naar en van Boskoop. Van en naar Gouda blijft de Henegouwerweg dan dicht. Het groot onderhoud van de provincie Zuid-Holland duurt van 28 april tot en met maandag 11 juni. De werkzaamheden worden in fases uitgevoerd met telkens andere afsluitingen en plaatselijke omleidingen.

Meer informatie staat op website van de provincie.
Omleidingen N207
 


 


 


Foto: Digitaal Dagblad