Misschien wel het mooiste plekje om Sinterklaas te zien...

mainImage
Misschien wel het mooiste plekje om Sinterklaas te zien...

Alle kindjes en hun ouders, opa's en oma's zijn zaterdag van harte welkom om in het Pietenpakhuis aan de Markt 32/34 (Brasserie De Zalm) vanaf 11u00 de intocht van Sinterklaas te komen bekijken.

De Zalm heeft in het zicht van de intocht van Sinterklaas de Franse Zaal daartoe in de Sinterklaas-stemming gebracht en aangekleed.Vanuit deze prachtige grote zaal heb je natuurlijk perfect zicht op het bordes van het Goudse Stadhuis. Misschien is het wel het mooiste plekje om Sinterklaas te zien...

Daarnaast liggen er kleurplaten op tafel. Bij de buren, Bodega 32, kun je genieten van Churros en chocolademelk en van het Spaans 12-uurtje. Maar dat terzijde.

Bovendien hoef je van de landelijk intocht in Zaanstad ook helemaal niets te missen. Van een groot scherm in het Pietenpakhuis kun je alle trippels en trappels van Sinterklaas, Americo en zijn Pieten op de voet volgen.

Een heerlijk vooruitzicht toch?

Te meer gezien het feit dat de intocht van Sinterklaas in Nederland zaterdag naar verwachting zonnig, maar wel een beetje koud zal verlopen. Het wordt maximaal 9 graden en de wind maakt dat de gevoelstemperatuur laag ligt.

Er staat van tijd tot tijd een krachtige wind uit het noorden of westen die ervoor kan zorgen dat de gevoelstemperatuur uit kan komen rond het vriespunt.

Brrrrr, mooi dat we gezellig samen bij elkaar kunnen kruipen in het Pietenpakhuis.


Foto: Digitaal Dagblad