Miljoenenontbijt met Friso de Zeeuw

mainImage
Miljoenenontbijt met Friso de Zeeuw

VNO-NCW RijnGouwe heeft de uitnodigingen al weer enige tijd geleden de deur uit gedaan voor het jaarlijks Miljoenenontbijt.  Maar de Goudse en regionale ondernemers zijn hiervoor nog altijd welkom op woensdag 19 september in De Goudse Schouwburg.

Naast de highlights van de Miljoenennota staat deze bijeenkomst in het teken van regionale samenwerking. De wereld is in beweging en de (technologische) ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op. Daarnaast zijn er grote maatschappelijke uitdagingen zoals klimaatadaptatie, bodemdaling en energietransitie. Dit vraagt om heldere keuzes in onze schaarse ruimte. En daar is moed en (regionale) samenwerking voor nodig.

Emeritus-hoogleraar Friso de Zeeuw kijkt met de Goudse en regionale ondernemers terug op het ruimtelijk-economisch beleid van de afgelopen jaren voor het Groene Hart. Via het overheidsbeleid -door hem getypeerd als beleidsdiarree- en de nationale omgevingsvisie dalen we af naar de regio.

Met ons panel van wethouders economie uit Midden-Holland gaat VNO-NCW RijnGouwe vervolgens in gesprek over hun keuzes en hun bijdragen aan de regionale samenwerking.

,,Het belooft een mooie ochtend te worden! Je wordt gevoed met actuele kennis en het is tevens een uitstekende gelegenheid om mede-ondernemers te ontmoeten en nadere contacten te leggen op deze unieke regionale bijeenkomst", zo nodigt bestuurslid Marieke Kreuzen (op onderstaande foto tweede van rechts) iedere ondernemer uit.

Programma
07u00 Ontvangst met ontbijt
07u30 Opening door voorzitter VNO-NCW West, Audrey Keukens
07u40 Presentatie Friso de Zeeuw
08u00 Vragen en interactie met de wethouders economie Midden-Holland
08u50 Afsluiting
09u00 Napraten met koffie en thee
09u30 Einde bijeenkomst


Nadere info www.vno-ncwwest.nl 


Foto: Digitaal Dagblad