Mevrouw Mulken (75 jaar) in goede handen bij (fysiotherapeut) Rayer Healthcare

mainImage
Mevrouw Mulken (75 jaar) in goede handen bij (fysiotherapeut) Rayer Healthcare

,,Door een val met de fiets was mijn heup gebroken. Ik heb nu een nieuwe heup. Eerst dacht ik nooit meer te kunnen en te durven fietsen. Tijdens mijn revalidatie bij Rayer HealthCare heb ik onder meer het fietsen geoefend met een fysiotherapeut. Nu, drie maanden later, kan ik weer fietsend de boodschappen doen! Ik ben ook aan het trainen om meer zekerheid tijdens het fietsen te krijgen", zo reageert de 75-jarige mevrouw Mulken op haar revalidatie en behandelingen bij Rayer HealthCare na haar heupoperatie.

Revalidatie na uw heup/knie operatie
Als u in het Groene Hart Ziekenhuis een nieuwe knie of nieuwe heup krijgt, informeert Rayer HealthCare u voordat de operatie plaatsvindt graag over de operatie en de herstel periode erna. In samenwerking met de orthopedieconsulente is er een bijeenkomst waarin u informatie krijgt over de operatie. Hiervoor wordt u per brief uitgenodigd.

Na de operatie
Als u thuis bent gekomen, gaat uw revalidatie daar verder. U loopt nu met krukken of een rollator. Het is goed om binnen een aantal dagen de fysiotherapeut bij u thuis te laten komen. Hierbij wordt gekeken of er nog problemen zijn die u thuis bent tegengekomen. In overleg met de fysiotherapeut kunt u uw persoonlijke doelen opstellen en wordt er gekeken wanneer u naar
de praktijk toe kan komen.

Na een aantal weken individuele begeleiding stelt Rayer HealthCare een specifiek trainingsprogramma op.Bij Rayer HealthCare is de mogelijkheid om dit trainingsprogramma in een groep uit te voeren. In de groep wordt onder meer gebruik gemaakt van een spel-element. En u kunt ook ervaringen uitwisselen met andere mensen. In het trainingsprogramma werkt Rayer HealthCare met u aan het vergroten van de mobiliteit en het versterken van de spierkracht. Daarnaast besteedt de fysiotherapeut aandacht aan het looppatroon en de stabiliteit.

,,Wij werken nauw samen met de specialisten in het Groene Hart Ziekenhuis. Mochten er problemen of complicaties optreden tijdens de revalidatie dan kunnen we snel en laagdrempelig contact opnemen met de desbetreffende arts", aldus Anthony Rayer.

Indicatie
Na elke heup of knie operatie komt u voor dit traject in aanmerking. Als u hierover vragen heeft, kunt u overleggen met uw behandelend therapeut in het ziekenhuis. Ook kunt u aan uw therapeut vragen om een afspraak voor u in te plannen.

Vergoeding
Voor de vergoeding heeft Rayer Healthcare een verwijzing van uw behandeld arts nodig.

Informatie & aanmelden
Bel ons via 0182-533159 of kom langs.
Rayer HealthCare Gouda
Ronsseweg 7, Gouda
E: info@rayerhealthcare.nl

Meer informatie vindt u ook op www.rayerhealthcare.nl en www.shockwave.nl.


Foto: Digitaal Dagblad