Met telefooncondoom Ben je beter in bed

mainImage
Met telefooncondoom Ben je beter in bed

Nederlanders zijn in bed meer met hun mobiel bezig dan met hun partner. Negen van de tien mensen ergert zich als de partner in bed op zijn telefoon kijkt. Van de jongeren onder de dertig jaar laat zelfs twee op de tien zich tijdens de seks afleiden door zijn of haar mobiel. Volgens 70% van de respondenten gaat telefoongebruik in bed ten koste van hun seksleven.

Deze onthullingen komen uit het onderzoek naar de impact van de mobiele telefoon op ons leven dat telecombedrijf Ben liet uitvoeren door onderzoeksbureau DirectResearch.

Ben bedacht ook een oplossing: de telefooncondoom. Met de telefooncondoom van Ben, ben je beter in bed. Ze vinden gretig aftrek. Wil je het een keer uitproberen? Dat kan. Van Ben mogen we een handvol telefooncondooms weggeven. Toon dus snel je interesse op de Facebookpagina van Gouds Dagblad.

https://www.youtube.com/watch?v=fChSGWDx8Pw&feature=youtu.be

De mobiele telefoon is de nummer 1 afleider van elkaar in bed (50%). Op nummer 2 staat de algemene trend ‘individualisering’ (14%), oftewel meer met jezelf bezig zijn dan met elkaar, en op 3 volgt TV/Netflix kijken (12%).

Seksuoloog Kaat Bollen over de resultaten: ,,Mensen weten tegenwoordig beter via social media wat een vage bekende ‘s avonds gekookt heeft dan hoe de dag van hun eigen partner was. Dat komt de emotionele intimiteit niet ten goede. Een smartphone hoort in mijn ogen niet thuis in de slaapkamer. Ook niet als wekker. Want, voor je het weet ben je toch weer allerlei posts aan het checken. Terwijl een goed voorspel al begint vanaf het moment dat je samen naar bed gaan. Dat is moeilijk met de smartphone in de hand. Geestelijk ben je er dan niet bij. Vroeger werden tijdens stroomstoringen opvallend veel kinderen verwekt. Toen had men wel wat beters te doen dan op een mobiel tokkelen. Nu zijn mensen vaak meer met hun telefoon bezig dan met elkaar.”

https://www.youtube.com/watch?v=81tc8d44PrI&feature=youtu.be

 


Foto: Digitaal Dagblad