Met Elkaar Festival in Gouda Noord

mainImage
Met Elkaar Festival in Gouda Noord

Wat is er allemaal te doen in de wijk in Gouda Noord? Dat kom je te weten op het 'Met Elkaar Festival, Gouda Noord!, op zaterdag 1 september van 11 tot 15u00.

Op deze dag wordt in Gouda Noord bij Winkelcentrum Bloemendaal, in en om de Buurtstee en op het parkeerterrein Gildenburg en de oude bibliotheek een Met Elkaar Festival Gouda Noord gehouden. Bewoners uit Plaswijck, Bloemendaal, Noord en Achterwillens zijn van harte welkom om geïnformeerd te worden over wat er allemaal te doen is in de wijk.

Maar zelf actief meedoen kan ook: er is een ’kleedjes rommelmarkt' waar je je spullen kunt aanbieden, er is een springkussen voor de kinderen en je kunt meedenken over de naam van het nieuwe Buurt Service Centrum dat er komt in 2019!

De aftrap van het festival vindt plaats met een koffietafel om 11u15, waar de hele buurt voor is uitgenodigd. Elkaar ontmoeten, gezelligheid en actief zijn voor je buurt….dat zijn de sleutelwoorden.

Tijdens dit festival presenteren de verschillende professionele -en vrijwilligers organisaties, vrijwilligers en bewoners op het gebied van welzijn, cultuur, sport en gezondheid zich. Ze zorgen voor info en tekst en uitleg bij een kraam en verzorgen workshops.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

 


Foto: Digitaal Dagblad