Gouds Dagblad | Met de pet rond voor AV Gouda

Met de pet rond voor AV Gouda

mainImage
Met de pet rond voor AV Gouda

De Goudse atletiekvereniging AV Gouda blijft niets bespaard. Na brandschade liep de vereniging vorige week stormschade op. CDA Gouda vindt sport en sportverenigingen belangrijk voor Gouda. De politieke partij trok zich het leed van de Goudse atletiekvereniging aan. De partijleden gingen daarom tijdens de nieuwjaarsreceptie van het CDA Gouda in De Tapperij met de pet rond om AV Gouda te steunen. ,,Ze hebben zo'n pech", aldus Eppy Boschma.
Eindigde het afgelopen jaar met een grote uitslaande brand in de bijgebouwen van de vereniging en een grote schade. Het nieuwe jaar begint niet veel beter. De storm teisterde de vereniging en opnieuw is er grote schade aan het terrein en de materialen.

De westerstorm vernielde de net nieuwe overkapping voor de polshoogmatten. De matten voor polshoogspringen waaiden vervolgens de sloten in. Ook de hekken en de kunststofbaan van de vereniging liepen schade op.

Na de schadepost van 100.000 euro van eind dit jaar, gaat AV Gouda opnieuw de schade opmaken.Zie ook goudsdagblad.nl/felle-uitslaande-brand-atletiekvereniging-gouda/

Zie ook goudsdagblad.nl/schade-brand-atletiekvereniging-gouda-groter-dan-gedacht/

Zie ook goudsdagblad.nl/steun-en-statiegeld-gedupeerde-atletiekvereniging/

Frontfoto: AV Gouda-voorzitter Marleen Verbruggen ontvangt een cheque uit handen van CDA Gouda lijsttrekker Huibert van Rossum. Hans Alderliesten (links) en Eppy Boschma kijken goedkeurend mee.


Foto: Digitaal Dagblad