Kwantum Daar woon je beter van

mainImage
Kwantum Daar woon je beter van

Er is altijd wel een reden om jouw interieur te verfraaien. Bij Kwantum op GoStores Gouda aan het Elburgplein kun je alles vinden voor in en om het huis. Of het nu gaat om vloerbedekking, gordijnen, verlichting, binnen- en buitenmeubelen of woondecoratie. Kwantum heeft altijd een verrassend assortiment voor de allerlaagste prijs. Lekker en voordelig wonen doe je bij Kwantum.

Afbeelding kan het volgende bevatten: kaarsen, vuur en binnen

Eigentijds & comfortabel wonen voor de laagste prijs
Kwantum is dé grootste woondiscounter van Nederland. Je vindt er alles om je huis helemaal naar jouw eigen stijl in te richten. Zo heb je een ruime keuze uit gordijnstoffen, raamdecoratie, vloerbedekking, verf en behang. Maar ook voor woondecoratie, verlichting en meubelen zit je er goed! Altijd voor de laagste prijs. Daarmee maakt Kwantum leuk en comfortabel wonen voor iedereen bereikbaar.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tafel, eten en binnen

Kies voor gemak
Kwantum helpt je graag om het inrichten van je huis zo makkelijk mogelijk te maken. Ben je zelf niet zo zeker of het nauwkeurig opmeten van de vloer of ramen wel gaat lukken? Of heb je geen idee waar je moet beginnen met het ophangen van gordijnen of het leggen van je vloer? Geen zorgen. Kwantum voert de lastige klussen graag voor je uit. Dan weet je zeker dat alles past en nauwkeurig gelegd of opgehangen wordt.

Afbeelding kan het volgende bevatten: binnen

Altijd een woonstijl die bij je past
Wist je dat achter 1 op de 4 ramen in Nederland de gordijnen van Kwantum hangen en een vloer van Kwantum in 1 op de 5 huizen ligt? Dat is niet zo verwonderlijk. Je vindt bij Kwantum de mooiste eigentijdse producten voor iedere woonstijl. Het assortiment wisselt bovendien vaak, waardoor je altijd de laatste woontrends in huis haalt.

Met andere woorden: Kwantum Daar woon je beter van. Met meer dan 100 winkels is er altijd een winkel in de buurt zoals deze! Kom langs en laat je verrassen. Graag tot ziens in onze winkel.

Zie ook www.kwantum.nl

Kwantum / GoStores Gouda
Elburgplein 10
2803 PX Gouda
0900-2355926
www.kwantum.nl

Dit item is aangeboden door Kwantum / GoStores Gouda


Foto: Digitaal Dagblad