Komende dagen veel zon

mainImage
Komende dagen veel zon
Vrijdag begint behoorlijk fris, maar al snel zal de temperatuur snel stijgen naar maximale waardes van rond de 19 graden. Het is overdag heerlijk lenteweer met veel zon en een enkele stapelwolk (Cumulus Humilis). Er staat een zwakke, overdag soms matige, noordoostelijke wind kracht 2 a 3 Bft. De mensen die naar de kust gaan, moeten rekening houden dat er in de middag een kleine kans is op de zeewind.

Ook op zaterdag en zondag is het mooi lente weer met veel zon. Met de noordoostelijk wind wordt droge lucht en geleidelijk steeds warmere lucht naar onze regio aangevoerd. Op zaterdag wordt het rond de 22 graden en op zondag rond de zomerse waarden van 25 graden. De nachten worden met gemiddeld 13 graden weer een stuk minder koud. Of de eventuele invallende zeewind op beide dagen Gouda gaat bereiken is nog maar de vraag.

Volgende week blijft het in de eerste helft van de week stabiel lenteweer met temperaturen rond de 24 graden C. Vanaf donderdag lagere temperaturen, maximaal rond de 17 graden en kans op een (onweers) bui bij het verdrijven van de warme lucht.Bron: Meteo Gouda, zie voor de weersverwachting: www.meteo-gouda.nl/verwachting-gouda


Foto: Digitaal Dagblad