mainImage

Kijk, proef en beleef GOUDasfalt

Afbeelding is niet meer beschikbaar
12 november 2018, 09:35 uur
Algemeen

De ondernemers op GOUDasfalt openen op zondag 18 november, 2 en 16 december hun deuren om een ieder te laten zien wat ze in huis hebben. Een uitstekende gelegenheid voor de bezoekers om te kijken, proeven en beleven. En wie weet vind je wel een Sint- en of Kerstkado!

Bekijk boomstamtafels en -producten van lokaal hout bij Depot24, snuffel tussen de vintage meubels en typemachines in de blauwe loods van wievanZoetHout, kom proeven van vers gebakken desembrood bij Christina van de bakkerij, proef een biertje bij de Goudsche Leeuw, geniet van de mooie houtkunstwerken van Jan Mostert, maak je hoofd leeg met Action Painting, sponsor de scouting door het kopen van een speculaaspop (18 november) of oliebollen (december), speel een deuntje bij het Ukulele paradijs en sluit de dag af met een drankje bij Rederij de Vrijheid.

Pontje GEIN is deze zondagen in de vaart. Overtocht is € 1,00 (enkele reis), kinderen tot 12 jaar gratis. Fiets mag mee op de pont. Pontje GEIN vaart van De Veerstal (drijvende steiger nabij molen ’t Slot) naar
GOUDasfalt. Ook met de fiets is GOUDasfalt uitstekend bereikbaar.


Foto: Digitaal Dagblad