KFC Gouda is een hotspot

mainImage
KFC Gouda is een hotspot

KFC Gouda is sinds de opening van 25 juli 2017 een hotspot. Niet verwonderlijk, de lekkerste kip van de wereld is daar al 1,5 jaar verkrijgbaar. ,,Vanaf juli vorig jaar zit en blijft de loop er goed in bij KFC Gouda. We zijn dik tevreden over de bezoekersaantallen en resultaten van onze Goudse vestiging", aldus Dennis Boom van KFC Gouda.
Gefrituurde kip en bijgerechten
Kip ik heb je! Dat denk je als je in een gefrituurde kippenbout of -vleugel hapt. Kentucky Fried Chicken is natuurlijk hét fastfoodadres voor gefrituurde kip en bijgerechten. KFC verkoopt kipproducten die volgens een speciaal en geheim bedrijfsrecept worden bereid. Onderdeel van het bereidingsproces is dat het frituren onder hoge druk gebeurt waardoor de kip lekker mals blijft en geen vocht verliest tijdens het bereidingsproces.Andere gerechten
Naast het hoofdproduct, kip met een krokant korstje, serveert KFC ook andere gerechten zoals salades, kipburgers, Chicken Popcorn, patat, wraps, diverse non-alcoholische dranken en desserts. Verder is er in verschillende landen een aparte range aan producten beschikbaar, zoals kebab, sandwiches, tortilla's en koekjes. Daarnaast worden er in de 21ste eeuw op sommige locaties ook rund-, varken- en visproducten uitgeprobeerd maar in Nederland is dat (nog) niet zover. ,,Met 22.000 restaurants in 125 landen hebben we een enorm aanbod van verschillende producten. We hebben een paar keer per jaar zo’n product uit het Buitenland in ons tijdelijke aanbod en die lopen altijd erg goed. Met zoveel restaurants, medewerkers en dus nieuw ideeën hebben we altijd wel weer iets nieuws in de aanbieding", weet Dennis Boom.Grootste fried chicken-keten ter wereld
KFC is met ruim 22.000 restaurants de grootste fried chicken-keten ter wereld, en ook één van de grootste fastfoodketens. In 1972 openende de eerste KFC in Nederland, Rotterdam om precies te zijn. Inmiddels heeft KFC 64  restaurants in Nederland waar ongeveer 4.000  mensen werken. ,,KFC groeit enorm in Nederland. Daardoor hebben onze medewerkers goede carrière kansen. Jong en Oud. En je maakt onderdeel uit van een leuk team met teamleden die respect voor elkaar hebben. Onze mensen zijn ons grootste kapitaal en daarom worden onze mensen intensief getraind omdat zij voor 100% de beleving van onze gasten bepalen. Tevreden medewerkers betekent dus ook dat wij tevreden gasten zullen hebben en daar doen we het uiteindelijk voor. Wij bieden ons personeel  ook veel voordelen. Wil je daarover mee weten, maak dan eens een afspraak", zo nodigt Dennis Boom een ieder uit.

Goudse vestiging
De Goudse vestiging staat aan de Harderwijkweg, op de hoek van de Van Reenensingel en de Goudse Poort. Daar stond voorheen een kantoorpand van drie verdiepingen hoog. De KFC Gouda heeft een drive-in dus ook voor de snelle bezoekers is er de mogelijkheid om een snelle hap te halen.


Foto: Digitaal Dagblad