KerstWandelTheater langs 2000 lichtjes

mainImage
KerstWandelTheater langs 2000 lichtjes

Op vrijdagavond 21 december vindt er in Gouda voor het zevende jaar op rij een uniek evenement plaats: het KerstWandelTheater! Dit theater brengt op verrassende wijze het kerstverhaal tot leven, uitgebeeld in zowel eigentijdse als authentieke kerst scènes. Wandelend langs een lint van ongeveer 2.000 lichtjes kunt u gedurende ruim een uur het kerstverhaal samen met uw familie of vrienden beleven.

Langs de route worden twaalf scènes uit het kerstverhaal uitgebeeld en nagespeeld en op indringende wijze belicht. Je ontmoet Maria, Jozef, herders en wijzen waar je hen niet zou verwachten. Romeinse soldaten controleren de straten en je ziet engelen dansen. Duizenden lichtjes wijzen de weg van scène naar scène.

Om 18u20 wordt de officiële openingshandeling verricht. Van 18u30 tot 20u00 start er elke vijf minuten een groep deelnemers. Je kunt je melden bij het kaartjesloket, daar krijg je een paspoort en een starttijd. Deelname is gratis. Het beginpunt van de route is bij de H.- Josephkerk, Aalberseplein 2. Aan het eind van de route bij de Pauluskerk kun je genieten van koffie, thee, warme chocolademelk en glühwein.

KerstWandelTheater Gouda 2018 wordt gehouden door de Pauluskerk en de H.-Josephkerk, m.m.v. Het Leger des Heils.

Zie www.kerstwandeltheatergouda.nl.


Foto: Digitaal Dagblad