(Karin) Bloemen bij OndernemerPrijs Midden Holland

mainImage
(Karin) Bloemen bij OndernemerPrijs Midden Holland

De vijfde editie van de OndernemersPrijs Midden Holland staat voor maandag 14 januari in De Goudse Schouwburg en bij de Goudse en regionale ondernemers op en in de agenda. Karin Bloemen neemt de presentatie van de avond en jubileum en het verloop van de competitie tussen de negen genomineerde bedrijven op zich. Bovenal brengt ze in de volle Schouwburg een speciaal lied voor de Goudse en regionale ondernemers ten gehore. Komt dat horen en zien...Opvallende en energieke verschijning
Al eerder mocht Bloemen met haar opvallende en energieke verschijning deze Verkiezing van Onderneming van het Jaar in den lande luister bijzetten. Karin Bloemen is zangeres en cabaretière die met haar prachtige liedjes en bruisende optredens en theatershows al sinds 1983 de aandacht op zich weet te vestigen. Zij is daarbij in staat om op professionele wijze interviews af te nemen en de hoofdrolspelers van deze avond: de genomineerde ondernemers, in het zonnetje te zetten.


Wervelend
,,Een presentatie van Karin Bloemen is een unieke ervaring. Of het nu gaat om een theatershow of een OndernemersPrijs, met haar fabuleuze stem en expressieve mimiek bespeelt zij elke zaal. Soms is zij uitbundig en extrovert, dan weer ingetogen en gevoelig. Karin zal garant staan voor een wervelende OndernemersPrijs!", aldus Nico Voogt, voorzitter van Gouda Onderneemt! de organisator van het evenement dit jaar.Genomineerden
Deelnemende gemeentes aan de OndernemersPrijs Midden Holland zijn: Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas.  De volgende bedrijven hebben een nominatie verdiend:


Categorie Detailhandel & Horeca: Woerdman Kookkado (gemeente Gouda), Rikkoert Juweliers (gemeente Krimpenerwaard) en Wielaard Fietsen (gemeente Waddinxveen).


Categorie MKB:  Merosch BV gemeente Bodegraven Reeuwijk), Baan Meubelen (gemeente Waddinxveen) en  Van Blitterswijk Eco-mobiliteit BV (gemeente Zuidplas).


Categorie Grootzakelijk: Dekbed Discounter (gemeente Gouda), Stinis Holland BV (gemeente Krimpenerwaard) en Eltacon Engineering BV (gemeente Waddinxveen).


Wil je deze avond bijwonen ga dan naar de website van de Goudse Schouwburg: www.goudseschouwburg.nl en bestel je all-inclusive entreekaarten.


Foto: Digitaal Dagblad