Jubileum Ladage: patat voor 50 eurocent

mainImage
Jubileum Ladage: patat voor 50 eurocent

Patatkoning Bram Ladage sluit op woensdagmiddag het 50-jarig jubileumjaar feestelijk af: tussen 13u00 en 16u00 scoren frietliefhebbers een rijkelijk gevulde zak patat bij ieder Bram-filiaal voor maar 50 eurocent.

Ladage vertelt: ,,Omdat het dit jaar het einde is van een prachtig jubileumjaar, pakken we nét iets meer uit en trakteren we onze trouwe patatfans op een goedgevulde puntzak voor 50 eurocent.”

51 jaar na de eerst verkochte patatzak van Bram Ladage, is het ‘patatje van Bram’ een waar begrip geworden in Rotterdam en ver daarbuiten. Reden te meer om de trouwe fans goed te verwennen met een lekkere aanbieding. En hoewel de échte verjaardag van Bram Ladage op dinsdag 10 april is, wordt het einde van het 50-jarig jubileumjaar bewust gevierd op woensdag 11 april. Zo kunnen de kinderen op hun vrije middag samen met pa, ma of opa en oma ook genieten van een echt Brammomentje.

Vorig jaar startte Bram Ladage de verjaardagsactie. Talloze feestvarkens werden op hun verjaardag – na vertoon van een identiteitsbewijs – getrakteerd op een gratis zak verse frieten met saus. Bram heeft besloten om de actie met nog een jaar te verlengen.


Foto: Digitaal Dagblad