Je Swiss Sense-bedje ligt ook in Gouda gespreid...

mainImage
Je Swiss Sense-bedje ligt ook in Gouda gespreid...

Swiss Sense opende vorig jaar oktober een nagelnieuwe winkel op GoStores Gouda, aan het Elburgplein, nummer 15. Een mooie plek voor de Swiss Sense winkel aan de moderne GoStores woonboulevard.

Swiss Sense Gouda vestigde zich op een nieuwe locatie met een totale oppervlakte van circa 1478 m². De Swiss Sense-ruimte ligt er voor iedereen die op zoek is naar ultiem slaapcomfort.

Inspirerende winkel
GoStores woonboulevard in Gouda is met Swiss Sense een inspirerende winkel rijker. De nieuwe winkel is goed bereikbaar, bevindt zich op de begane grond en is élke zondag geopend. Het ruime pand biedt plek voor alle collecties en zorgt daarnaast voor een open uitstraling. Op deze locatie laat Swiss Sense  iedereen kennis maken met de uiteenlopende collecties Home 365, Lifestyle, Capella, Night, Royal, Diks en Perzona. Daarbij kan iedereen naast boxsprings ook terecht voor matrassen, topmatrassen, beddengoed en slaapkameraccessoires.

Woonmaand
Bezoekers van Swiss Sense Gouda kunnen tijdens de Oktober Woonmaand bij GoStores Gouda profiteren van unieke acties. Geniet van maar liefst €1250,- voordeel op de Royal boxspringcollectie, het tweede matras gratis uit de uitgebreide Gazella matrassencollectie of 50% korting op de bedbodems bij aankoop van een matras. Zie voor de aanbiedingen ook www.swisssense.nl/actie

Matras van stro
Het begon allemaal in 1918 met Piet Diks die zijn allereerste matras van stro maakte. Vier generaties later zijn de beddenmakers van de familie Diks al bijna 100 jaar actief op het gebied van slaapcomfort. Met oog voor vormgeving, detail en ondersteuning produceren zij de perfecte boxspring. De deskundige slaapadviseurs stellen een persoonlijk en uniek slaapsysteem samen op basis van wensen en behoeften van de klant. Ervaar zelf de kwaliteit en het comfort en breng een bezoek aan één van de ruim 90 Swiss Sense winkels in Europa én online.

Slaap er nog maar eens een nachtje over...

Welterusten...

Zie ook www.swisssense.nl/winkels/nederland/gouda


Foto: Digitaal Dagblad