Je hebt nog een paar dagen om in te schrijven

mainImage
Je hebt nog een paar dagen om in te schrijven

'Het is gelukt, wat leuk! Voor de Rabobank Sponsorfietstocht 2018 hebben zich nu meer verenigingen en stichtingen ingeschreven dan vorig jaar', zo meldt Rabobank Gouwestreek via Twitter.
,,We gaan weer fietsen! Na de succesvolle eerste editie, wordt op zaterdag 30 juni voor de tweede keer de Rabobank Sponsorfietstocht gehouden", aldus Ingrid de Galan-Van den Berg van Rabobank Gouwestreek. ,,Verenigingen en stichtingen in het werkgebied van Rabobank Gouwestreek kunnen zich inschrijven via sites.rabobank.nl/sponsorfietstocht2018. Doe mee en verdien geld voor de clubkas!"120 Verenigingen en stichtingen uit Gouda, Waddinxveen, Boskoop, Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen en Reeuwijk lieten zaterdag 1 juli 2017 in totaal zo'n 3.000 vertegenwoordigers meerijden in de Rabobank Sponsorfietstocht 2017. ,,Een succes derhalve - ondanks de slechte weersvoorspellingen - en zeker voor herhaling vatbaar...", vertelt De Galan-Van den Berg.

Door mee te doen aan deze tocht kunnen leden van verenigingen en stichtingen en andere belangstellenden sponsorgeld bij elkaar fietsen voor hun club. De Rabobank Sponsorfietstocht maakt het verenigingen en stichtingen daarmee mogelijk hun clubkas aan te vullen. Voor iedereen die de Sponsorfietstocht uitrijdt, doneert de Rabobank vijf (vijftien kilometer), tien (dertig kilometer) of twintig (zestig kilometer) euro aan de vereniging of stichting. Enthousiaste clubs die veel mensen weten te mobiliseren verdienen daarmee veel geld.

De Rabobank Sponsorfietstocht is een initiatief van Rabobank Gouwestreek, een van de belangrijkste ondersteuners van lokale verenigingen en stichtingen in deze regio. De bank vindt het belangrijk om via sponsoring en donaties haar betrokkenheid bij de lokale samenleving te tonen en verenigingen en stichtingen te helpen hun ambities te realiseren.

Zie hieronder een beeldimpressie van de Rabobank Sponsorfietstocht van 2017.

 


Foto: Digitaal Dagblad